Goede prijs kwaliteit verhouding

Ook voor advies is de verfmenger goed bereikbaar en behulpzaam

Uitstekend advies en snelle levering

Wij hebben goede adviezen gekregen en de producten zijn snel en compleet geleverd

Prima website

Goede prijs

Verfmenger is mijn go-to als het om verf gaat

Ondanks dat het bestelproces soms wat stroperig verloopt doordat de website wat traag reageert, bestel ik alleen nog maar bij Verfmenger. De prijzen zijn laag, de kwaliteit is goed en de levering is altijd supersnel. Als er iets niet helemaal goed is gegaan met de bestelling wordt het ook snel en zeer klantvriendelijk opgelost.

Snel

Wanneer je de bestelling plaats wordt het bijna direct uitgeleverd. Bij een vorige zending was er iets fout gegaan. Hierover werd ik direct gebeld en zijn we er goed uit gekomen. Sjapoo

Prima product,volgens afpraak geleverd en scherp geprijst.

Zie bovenstaande.

Prima prijs, goed verpakt, volgende dag geleverd

Betrouwbare partner in kwaliteitsverf

prima jammer dat er geen roerstojes bij zitten

prima jammer dat er geen roerstojes bij zitten

Snelle service andere dag in huis geweldig

Gewoon in alle opzichten TOP

Gebruiksvriendelijke website en goede prijzen

verrassend

Grondverf, kwast en lak (acryl) hier besteld voor een redelijke prijs. Verzonden binnen 3 dagen. De bestelling kwam zeer-goed verpakt aan met als extra een paar schildershandschoenen. Serieuze verkoper. Kom zeker hier terug!

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke webshop met flink assortiment. Gunstige prijsstelling. De bestelde goederen werden snel afgeleverd. Wat de bestelde verf aangaat, dat kan ik nog niet beoordelen. Nog niet gebruikt

snel en goed advies

snel en goed geholpen en vlotte levering

Veel keus,goed geholpen

Super geholpen van A-Z

Via chat super geholpen bij verf keuze. Inmiddels 2 bestellingen gedaan. Volledig naar wens en snel geleverd. 1 kleine tip: Lever een verfstokje mee. Kosten minimaal en wordt wel gewaardeerd :-).

Heel tevreden

Altijd super snelle levering, netjes verpakt, fijne website, veel keuze verf, goede prijs

Goeie service advies ook goed!

Goeie service advies ook goed!

snel gekregen, mooi product

Er valt niet veel meer te zeggen. GEwoon goede secure levering.

Goede prijs snelle levering

Je kan de verf op elke gewenste kleur laten maken Vele merken beschikbaar ook voor de kleine portemennee

Betaalbare kwaliteit

Glasvlies besteld met de daarbij door Verfmenger aanbevolen lijm en verf. Ik had nog nooit met glasvlies gewerkt maar met de juiste spullen is het goed te doen. En belangrijk: snelle levering op afgesproken tijd.

Super snelle levering en top kwaliteit

Snelle reacties op vragen en alles naar tevredenheid geleverd, dank!

Overzichtelijke website Snelle levering

Ruime keuze aan verf soort en merk.

Voor de tweede keer iets besteld bij verfmenger. Ze hebben een ruime keuze en duidelijke webshop. Beide gevallen vlot geleverd op het moment dat was aangegeven. Verf en kwasten voor een marktconforme prijs en dan gratis bezorgd. Volgende keer misschien geen sikkens want die blikken zijn super glad en glippen makkelijk uit je hand. Nu moet ik er eerst iets overheen plakken voor de veiligheid.

Meer dan uitstekend !

De webside was even wennen, een zeer groot aanbod, waardoor het even zoeken is, voor je het juiste hebt gevonden. Verpakking is geweldig goed, geef de inpakker regelmatig schouderklopjes. Het bezorgen de volgende avond in huis werkt perfect.

Top service & snelle levering

Kan met alle vragen over verf terecht en geven goed advies. Snelle leveringen en goede prijs kwaliteit.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.