alles perfect tot de levering aan de deur.

heel goed bedrijf.

Super snel en goed afgeleverd !

Heel goede ervaringen, snel en perfect afgeleverd!

Goed geholpen

Snel geleverd en goed verpakt

Erg tevreden

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering.

Prima advies en afhandeling. Blij verast dezelfde dag verf al ontvangen!

Zeer goede afhandeling.

super snelle levering

correcte heldere communicatie.

Verfmenger prima, aflevering kan beter

Bestelproces prima, jammer genoeg komt het koeriersbedrijf zijn toezeggingen niet na. Van de camping speciaal naar huis gegaan om op tijd het pakket in ontvangst te kunnen nemen. Pakket niet bezorgd omstreeks de opgegeven tijd, wordt een dag later (zeggen ze).

Perfecte service

De bestelling was al na 1 dag binnen i.p.v. de beloofde 3 a 5 werkdagen. Er bleek een fout in de bestelling te zitten. Deze is met same day delivery opgelost. Dus nog een dag later was alles goed. Zelfs als goedmaker nog wat extra's gekregen.

Erg vriendelijk en super behulpzaam, zelfs om 07:00

Super klantvriendelijk. Zelfs om 07:00 na het sturen van een mailtje. Om 18:30 diezelfde avond in huis. Toppers, bezorgdienst ook k!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Goeie produkten Scherpe prijzen Snelle levering

Prima, volgende keer weer.

Snelle en correcte levering.

's-morgens besteld en dezelfde dag nog bezorgd. Dat is pas service.

's-morgens besteld en dezelfde dag nog bezorgd. Dat is pas service.

SUPER! Mooie prijs, snelle levering, super service!

Er was enige verwarring over de prijs. Hier werd snel en adequaat op ingegaan. Er werd van hun kant direct contact gezocht en een mooie oplossing gevonden! Heel blij mee! Super Marco!!

Uitzonderlijk goed

Scherpe prijs. Duidelijke site. Zéér snelle levering, precies zoals beloofd. Uitstekend verpakt.

uitstekend

Komen de afspraken altijd keurig na.

Goed en snel

Prima service en aflevering, binnen een dag alles geregeld

Stroef retourbeleid

Bestellen en ontvangen ging top. Echter bleek ik genoeg grondverf te hebben zodat se pot weer retour kon. Een lange pagina met retourbeleid doorgeworsteld waarin stond eerst contact op te nemen om je retour goed te keuren. Eerste antwoord van ze was dat ik de FAQ moet doorlezen voor veelgestelde vragen en dat ik de retourvoorwaarden op de door mij eerder doorgeworstelde pagina kon vinden ?! In mijn reply uitgelegd dat ik die pagina had doorgelezen en dat ik graag een bevestiging wilde dat deze pot retour kan. Na wederom op de FAQ te worden gewezen kreeg ik een bevestiging dat dit kan, het retour adres stond op de eerder door mij doorgeworstelde retourpagina. Afijn, pot ingepakt adres (van die lange pagina) gevist en naar het postkantoor. Blijkt het vermelde adres niet te worden geaccepteerd door postnl. Weer terug naar huis mailtje gestuurd naar verfmenger.nl of ze weten dat her adres op die (lange) retour pagina niet klopt. Met een mailtje waarbij ik wederom op de FAQ gewezen werd (?!), de opmerking dat ze op een hoek zitten, heb een andere postcode gekregen. Kom net terug voor mijn tweede rit naar het postkantoor en deze werd wel herkend. In het kort, hun retour beleid kan een stuk efficiënter en klantvriendelijker. Heb hier een slechte ervaring aan overgehouden en zal niet nogmaals hier bestellen ...

Goed en snel persoonlijk advies, en supersnelle levering. Echt perfect

Snel en goedkoop !

Vooral de next-day service voor € 1.99 werkt perfect.

uitstekend!

goede en snelle service...

Uitstekende service

Bij de Verfmenger heb ik al eens eerder iets besteld. Uitstekende service en indien nodig kun je advies krijgen. Bezorging is handig omdat je zelf een dagdeel kunt kiezen. In de avond wel 2 euro extra. Nadeel was dat er BTW bij kwam en dat wist ik niet.

Boven verwachting

Snelle levering Goede prijs En bovenal een super bezorger

goed en snel geregeld

Snel en goed geregeld

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.