Snelle levering en goede service.

zeer tevreden en voordelig.

Goed zoals het moet zijn

Verf enger is een goede shop. Ze doen wat ze moeten doen. En dat is bestellen voor een goede prijs en het is ook snel geleverd. En wat ik echt goed vind dat je kunt aangeven wanneer je het geleverd wil hebben. Of het 's avonds of overdag of een bepaalde datum is, je kunt gewoon kiezen.

Goed advies

Snelle levering!

Scherpe prijs, snel geleverd

Duidelijke website, A-merken

uitstekend

altijd op tijd geleverd

Goed en overzichtelijk

Wat ik zocht kon ik makkelijk vinden

Snelle levering, degelijk verpakt, juiste product

Snel, netjes, degelijke verpakking, goed produkt.

Keurig op tijd geleverd

Erg snel

's ochtend besteld 's avonds zonder extra kosten in huis.

top snelheid

levertijd 3 tot 5 werkdagen stond er, maar; zaterdag besteld, maandagavond al in huis! Blije klant!!

Prima, artikel is snel verzonden

wacht nog op aflevering maar communicatie over de levering was duidelijk en snel.

Probleem opgelost

komt afspraak niet na Is opgelost

zeer tevreden

bezorging volgens afspraak en op tijd

Perfecte firma

Goede kwaliteit verf erg snelle levering.

perfecte en snelle levering

lekker goedkoop en snelle levering en goed verpakt

Snelle correcte levering

Volgende dag geleverd en goed verpakt

Snelle levering. Goede kwaliteit. Degelijke verpakking van de bus met verf.

M.b.t. de bezorging. Deze heb ik liever overdag i.p.v. 's avonds.

snel

supersnelle levering en goed ingepakt !!!

supersnelle levering

's morgens besteld 's avonds al in huis

Uitstekende dienstverlening

De verfmenger heeft op zeer adequate wijze een probleem verholpen waardoor ik een tevreden klant ben. Ik ga beslist in de toekomst hier meer bestellen.

Binnen een dag bestellen en bezorgd worden is top. Wat is er meer te wensen! Keurig verpakt!

komen afspraken na

Er was een probleem met de zending maar alsnog in de avond geleverd ! prima service.

Fantastisch bedrijf

Bezorging is ook altijd uitmuntend!

Gewoon goed

Voor de zoveelste keer een bestelling gedaan en weer snel geleverd

Retour sturen is enorm moeilijk en kost heel veel tijd

Na goed advies van De Vergmenger hebben wij de aankoop van onze producten gedaan. Maar achteraf bleek dat wij toch iets te veel besteld hadden en deze wilden wij dan ook retourneren, waarbij de geretourneerde producten niet geopend waren. Wanneer we hierover belde kregen we een meneer aan de lijn die uitlegde dat dit veel tijd, moeite & geld koste voor hun. Waarbij ik uitlegde dat wij het over hadden en het niet meer gingen gebruiken en het eventueel wilden terug brengen naar Leeuwarden (wij wonen op een eiland) zodat de transportkosten en administratie kosten beperkt bleven voor hun, maar ik moest niet elke keer in discussie gaan. We werden zeer klantonvriendelijk behandeld & zeker niet meedenkend wat in de eerste instantie wel het geval was. Het geld was waarschijnlijk al binnen en daarom niet teveel moeite aan besteden. Dit was de eerste & laatste keer dat wij bij De Verfmenger een aankoop doen.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.