Prima op tijd geleverd!

Heel tevreden.

Prima ervaring

Bestelling netjes verpakt en snel geleverd. Prima. Zeker aan te bevelen. Volgende keer weer.

Uitstekende service

Ben uitstekend geholpen. Ik had moeilijke kleuren maar ze zoeken naar het juiste recept. Had alleen een paarse kleur beatels en kreeg een rose kleur.de verf word netjes thuis bezorgd en de prijs is uitstekend zeker in deze tijd

uitstekend

Goede communicatie, snellere levering!

Goede verf en snel in huis!

Super service!

Via de website een bericht geplaatst waar ik heel snel antwoord op kreeg. De bestelling was makkelijk te plaatsen en kreeg het snel in huis.

Verf goed en prima advies

alles ging goed

Goede kwaliteit verf gekocht, precies op tijd bezorgd, goede koeriersdienst ook (die niet zomaar de pakketjes dumpt maar om een handtekening vraagt).

Wederom prima!

Producten zijn wederom goed, levering duurde wel 5 dagen. Maar dit werd enigszins goedgemaakt doordat op het laatste moment het afleveradres nog kon worden aangepast.

Snelle levering, goede productinformatie

Goede productinformatie, snelle levering en vaktechnische klantenservice. Heb hier vaker gekocht en bevalt nog altijd!

Prijs kwaliteit verhouding prima!

Prijs kwaliteit verhouding is prima. Daarnaast de producten snel in huis.

Helemaal goed, keurig netjes behandelt

Top bedrijf

Bestelling volgens afspraak

Epoxyverf besteld, was de volgende werkdag reeds geleverd. Jammer genoeg verharder niet meegeleverd waardoor we onze schilderwerken hebben moeten uitstellen. Dankzij de snelle service konden we een dag later wel aan de slag. Algemeen dus wel heel tevreden!

Aanbevolen

Goede producten en snel reactie

Zeer goede service

Goede producten en tijdig geleverd

Eerst keer bestelling gedaan, gelijk een goede indruk en telefonische contact perfect gewoon Behandeld en snelle verzendingen. Gewoon weg Perfect..

Goede aanbiedingen, keurig bezorgt

Duidelijke website en keurig bezorgt

Snel en tegen een goede prijs

Verkeerde kleur geleverd

Een blanke lak geleverd i.p.v. dezelfde lak in een transparante kleur geleverd

bezorging kon sneller

Prima bezorging alleen , alleen bezorging kon sneller duurt dik twee dagen besteld en volgende dag in huis gaat niet op.

Snel geleverd zorgvuldig verpakt goede kwaliteit zeer tevreden.

prima verf gemengd op gewenste kleur

We hadden 2 kleuren Perkoleum verf besteld, die beiden keurig verpakt geleverd zijn. Kortom: helemaal prima!

Goed verpakt en goede service.

Verfblik zeer goed verpakt en geheel met tape afgedicht. Helaas was er een verkeerde kwast geleverd, echter na een e-mailtje, het originele bedrag voor de kwast naar mij overgemaakt.. Prima

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.