Tot aan levering is het super oke, maar dan gaat het helemaal fout. Op vrijdagmiddag bestellen, wordt dan maandag geleverd. Je krijgt keurig bericht dat pakket tussen 17.00 uur en 22.00 uur bezorgd gaat worden, maar op track/trace zie je dat pakket nog op distributiecentrum ligt. Daarna keurig bericht dat er vertraging is en dat de bestelling nig komt, maar ligt nog steeds in opslagcentrum. Laat op de avond bericht dat pakket niet meer komt en de volgende dag bezorgd gaat worden. Nu was het gisteren 4 mei maar dan had er ook beter gecommuniceerd kunnen worden

Alles makkelijk besteld en snel in huis

Alles ging makkelijk en was snel in huis. Ook de suggesties die de website doet voor alle dingen die ik nodig had was handig. Het enige is dat er geen roerstokjes bij de verf zit. Dat vind ik toch wel een gemis. Die krijg ik er in de bouwmarkt altijd gratis bij. Moet ik toch nog langs de bouwmarkt :-(

Fantastische service, niks op aan te merken.

Altijd professioneel en razendsnel

Super bedrijf!

Dankzij De Verfmenger kan ik verder waar de Bouwmarkt me liet zitten.

Mijn kleur blauw bij de bouwmarkt niet meer te krijgen omdat die tint " uit de mode" is. Ook niet meer te mengen want men is van leverancier gewisseld en zeker niet in hoogglans. Dank zij De Verfmenger heb ik nu weer mijn eigen hoogglans blauw en ziet alles er weer pico bello uit. Bedankt!

Duidelijke website.volgens afspraak snel geleverd

Goede service, snelle levering! Top producten!

Goede prijs, snelle levering en goede service. Snelle, adequate reactie op emails.

Geweldig s;avonds om 22.30 uur nog bezorgd

Alles zoals het hoort

Alles correct afgehandeld

Prima bedrijf.

👍

Prima dienstverlening

Makkelijk bestellen en keurig op de hoogte gehouden van levering

Alles zoals je het graag wilt.

Lakverf

Super kwaliteit van verf. Heele snele levering.

Helemaal top!

Zeker een aanrader! Goed telefonisch advies. Goede prijzen. Goede kwaliteit. Ruime keuze.

Prima, voor herhaling vatbaar

Op 1 dag verf besteld en op eigen verzoek van de Verfmenger nog dezelfde avond afgeleverd

Helaas was mijn gevraagd product uitverkocht, maar ben netjes opgebeld of ze een vergelijkend product mochten verzenden. En iets extra's gekregen voor ongemak.👍👍

Duidelijk, snel en goed

Rol renovlies behang besteld. Omdat ik rol snel nodig had, extra betaald voor volgende dag bezorging. Makkelijk online te bestellen, bestelling te volgen via trackingnummer en volgende avond in huis. Goed beschermd verpakt.

Mooie prijs snelle levering goed product

Goede verg voor een fijne prijs. Snelle bezorging. Zeer tevreden

Snelle levering, goed advies

Top!! 's ochtends besteld, 's avonds in huis.

verf besteld, beginnen met kozijnen verfklaar te maken, 's avonds verf in huis, volgende dag direct schilderen.

Prima webwinkel

Na de bestelling had ik de producten snel in huis! Bedankt verfmenger!

Gewoon in een woord perfect

Perfect, en super snelle en nette levering. En product in verwerking ook een en al lof.

Sneller dan snelst

'S ochtends besteld, diezelfde middag al geleverd! Zo snel had ik nog niet eerder meegemaakt.

Snel

Snel en voordelig

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.