Snelle levering, prima prijs

Bestellen gaat snel en eenvoudig. De prijs is goed en de aflevering gaat snel. Prima service.

Uitstekend!

S avonds besteld de volgende dag in huis.. zonder meerprijs en goed verpakt.

gewoon erg tevreden door het advies en snelle levering

gewoon harstikke goed .Advies en snelle levering .

Snelle levering en goede service

1 product was niet op voorraad, ik werd gebeld en een ander product werd voorgesteld ivm anders lange levertijd. Volgende dag alsnog in huis👍🏼

Bestelling en levering snel en gemakkelijk

Ok zich zeer tevreden omtrent bestelling alleen track en tracé werkte helemaal niet. Site gaf telkens error.

Zeer goed, compleet en snel geleverd voor een goede prijs!

Zelfs een foutje van mij is op een goede en nette manier opgelost!

Top snel geleverd, uitstekende kwaliteit

Snel en een scherpe prijs

Groot assortiment tegen scherpe prijzen. Bestelling is zeer snel geleverd.

Geweldige zaak en levering met goede prijzen

Top . Erg blij mee

Snelle en correcte afhandeling

Goed spul en super snel geleverd

Op zondagmiddag Renovlies bestelt en maandagavond geleverd. Professioneel vlies en goede lijm.

Kwaliteits producten

Goed bedrijf kwaliteits producten tegen een concurrerende prijs. Service is ook goed snelle levering. Kan het iedereen aanraden.

Blik(sem) verf snel en goed!

Probleemloos, snel en eenvoudig bestellen, gekozen voor spoed levering. Zelfde dag in huis, ideaal in deze tijd.

Klasse! Snelle levering. Top service

Geweldig dat bezorgers doorzetten om pakketje bezorgd te krijgen, ondanks defecte auto. Het werd wel 2345 uur :)

24 uur levering!

Op zondagmiddag besteld, maandag ondanks crisis geleverd.

Snelle afhandeling

Eerste klas kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Super snelle levering

Super snelle levering !!

Super afhandeling en bezorging

Super afhandeling en bezorging. Sneller dan van tevoren aangekondigd

👍🏽

Zondag avond besteld maandagavond al in huis SUPER!!! Goed verpakt echt netjes Ik ben er erg blij mee

Bestelling supersnel in huis. Nog te vroeg om de kwaliteit van bestelde product te beoordelen.

Heel fijn dat er mensen zijn die mee denken

Prima bedrijf om mee zaken te doen

Snel en netjes geleverde materialen

Prima geregeld!

Snelle levering, er werd vooraf zelfs ongevraagd telefonisch contact opgenomen omdat de levering nog sneller zou plaatsvinden.! Helemaal o.k.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.