Al jaren mijn adres super service

Verfmenger biedt persoonlijke service. Mijn adres voor verf. Nooit teleurgesteld en kundige mensen

Doen niet wat ze zeggen.

Op de site geven ze aan dat bij elke bestelling, mondkapjes meegeven worden. Gebeurt dus niet. Zet het dan.niet op de site.

makkelijk en goed.

alles was goed verpakt.

Super snelle levering

Alles prima verzorgd

Zowel bestelling en levering van het product verliep probleemloos

Goed vepakt

Correcte en vlotte levering

Zeer snelle en correcte levering. Ook de kwaliteit van de plafondverf heel goed.

Goede prijzen en snelle levering!

Snelheid, kwaliteit en goedkoop!

Keurige snelle levering met uitstekende communicatie over het tijdstip van leveren. Een aanrader!

Zeer goede klantenservice, meedenkend en oplossingsgericht.

Ik had per ongeluk hoogglans bestelt ipv zijdeglans. Tijdens contact met de klantenservice werd er meteen meegedacht aan een oplossing. Medewerker moest toevallig in Den Haag zijn en bood aan om 's-avonds de juiste verf mee te nemen en die ter plekke meteen om te ruilen. Top service!

Wat besteld, netjes gebeld omdat het niet op voorraad was en het kon 2 a 3 dagen duren. Dag later had ik het binnen. Gewoon super contact,snelheid,prijs,verpakking.

Zeer positief

Snelle levering, en ze belden zelfs netjes vooraf of avondlevering ook mogelijk was en uitkwam. Aanrader.

Snelle levering tegen prima prijzen. Goede aanbiedingen en acties

Goed service 👍

Goed service

Dik tevreden

Ze leveren goeie spullen. Er was een probleempje bij de levering van één van de bestelde artikelen. Na een telefoontje werd dit uitstekend opgelost. Wat mij betreft zeer aanbevolen.

zeer snelle levering en altijd netjes en degelijk verpakt !!

altijd netjes en snel geleverd fijn bedrijf om mee te werken!

Prima en snel

Voor de 2e keer hier besteld en wederom een snelle en vakkundige levering.

Snel en accuraat

uitstekend

Super service!

Goed en eerlijk advies, snelle levering en alles is gewoon keurig netjes in orde. Goede kwaliteit producten voor een hele nette prijs. Kortom meer dan tevreden👍

Snelle levering. Producten worden zorgvuldig verpakt.

Goed en goedkoop

De volgende dag bezorgd, keurig verpakt en 2 gratis verfrollers erbij, Top ☀

Gewoon goed

Zondag besteld en maandag geleverd, wat wil je nog meer ! Zelfs de aflever dag en tijd kun je met verfmenger overleggen.

snel en helemaal goed

Ik had een specifiek merk muurverf nodig, online bestellen was het makkelijks. Prima afgehandeld en snel geleverd.

Fijn geholpen en goede prijzen!

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.