Goede prijs/kwaliteit, keurige en zeer complete levering!

Prima prijs en kwaliteit, correcte levering, zelfs met handschoenen. Top!

snelle levering, super prijs

prima snelle service, goede site

Snel en goedkoop

Factuur graag op een A 4

Erg behulpzaam, prima service

Prima service, zeer snelle levering en goed advies

Volgens verwachting

Geweldige service

Alles goed verpakt en snel geleverd. Zelfs extra setje handschoenen gratis meegeleverd. Super service hoor.

Super!!

S’morgens besteld en s’avonds al geleverd!! Geweldig wat een service. Prima prijs/kwaliteit.

Perfecte snelle levering

's Avonds besteld en de volgende dag binnen.

Goede service en prijs

Allereerst gekozen voor de verfmenger vanwege de prijs. Al vrij vlot na de bestelling kreeg ik een telefoontje of het een probleem was dat de verf in de avond bezorgt was i.p.v. de middag doordat het uit het magazijn moest komen. Dit was uiteraard geen probleem maar ik was wel erg positief over het feit dat ze je hier persoonlijk over informeren. Dit heb ik bij andere bedrijven wel anders gezien. Dus bedankt!!

Snel en correct

's Avonds besteld en de volgende dag al in huis.

perfect!

Goedkoop, goede service en verstand van zaken, wat wil je nog meer!

De laagste prijs, snelle levering, prima info op de website.

Gewoon weer top

Goed en snel!

snelle bezorging en goede kwaliteit eigen merk verf

Eerst had ik mijn twijfel over de eigen merk buitenverf, maar het bevalt zeer goed en voor een goede prijs.

Goede ervaring, duidelijk telefonisch contact gekregen en vlotte bezorging

Klantvriendelijk, gede voorlichting, goede service (ook bij een bezorgprobleem buiten hun schuld)

Prima webwinkel, die voor je klaar staat.

Snelle en goede levering

Snel geleverd en erg goedkoop.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

goed, goedkoop en nog sneller dan toegezegd

s'nachts om 2.00uur in totaal 8 potten Sikkens verf in verschillende kleuren besteld, en om 8.00uur werd ik gebeld of ik het toch misschien diezelfde dag nog wilde hebben, in plaats van de toegezegde dag erna. En dat voor minder geld dan de meeste andere webshops. En nog een paar nuttige cadeautjes er bij ook. Ik ben zo iemand die bijna altijd wel iets te mopperen heeft. Maar hier heb ik helemaal niks waar ik over kan zeuren.

prima,

snelle levering, vriendelijk en klantgericht telefonisch contact

Beter kan niet ...top!!!

Gisteren besteld ...vandaag in huis En de 2 beton componentenverf is goede dekkende verf ...top

Supersnelle levering en een goede prijs

's ochtends om 10.15 uur besteld en dezelfde avond de bestelling binnen. Omdat dit net na de deadline (10.00 uur) was, had ik gebeld. Ze verzekerden dat ze dit dezelfde avond konden leveren en dat is gebeurd. Dus ik ben erg tevreden.

Prima bedrijf

Op vragen die ik had werd snel telefonisch gereageerd. De spullen waren de volgende dag in huis.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.