Wat een enorm prijsverschil en dezelfde dag binnen.

Sigma verf besteld en wat een enorm prijsverschil. Voor 10.00 uur besteld en had het ,s avonds in huis.

goede informatie, service en levering

prima geregeld

Misleidende informatie

Op de website wordt groots geadverteerd met een retourgarantie, zonder duidelijk voorbehoud. In de praktijk worden ook de standaardkleuren vaak geleverd als mengverf. De retourgarantie blijkt niet te gelden voor mengverf, waardoor er zelden van deze 'garantie' gebruik kan worden gemaakt. Tijdens het bestellen van de verf wordt ook niet duidelijk vermeld wanneer het om mengverf gaat, en dat deze is uitgesloten van de retourgarantie.

Onverwachte verrassing zeer gewaardeerd. (Kwasten en handschoenen)

Bestelling perfect uitgevoerd Prima om even te bellen dat het een dag later komt Leuk de attentie erbij

Alles boven verwachting

De juiste verf in de juiste kleur. Voor een goede prijs en snel geleverd.

Zeer goede ervaring met bestelling en de hulp die ik erbij heb gekregen van de klanten service geweldig

Top ervaring!

Sikkens verf gekocht , zeer goede dekkende verf aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Snel afgeleverd

Goede en snelle levering

Als je voor 10.00 uur 's morgens besteld heb je het product dezelfde avond nog in huis. Ik heb het circa half twaalf besteld en nog binnen een minuut werd ik gebeld dat het alsnog dezelfde avond geleverd kon worden als ik dat wilde. Echt top. Wat ik ook super vond is dat de Verfmenger samen werkt met de bezorgdienst Red je Pakketje. Wat een verademing vergeleken met enkele andere bezorgdiensten. Geweldige service en bezorging met een glimlach.

Prima voor elkaar

Het is precies zo, als het op de website staat, voor 10 uur besteld zelfde avond geleverd.

Klasse!

Zowel levering als kleuring perfect voor elkaar. Foutloze afhandeling.

Prima bedrijf!!

Snelle service, voordelige prijs en groot assortiment.

Breed aanbod, aangename prijzen en ouderwets goede service.

Er werd nog even de moeite genomen om te overleggen of een product dat niet op voorraad bleek moest worden nagezonden of dat de bestelling daar op kon wachten. Goeie tips en info op de site ook. Wat een verademing! Superadres voor al je (profi) schilderspullen.

Goedkoop en goed bereikbaar

Eerste bestelling ging mis. Renovlies en lijm werden niet in 1x geleverd maar 3 dagen na elkaar waardoor we moesten wachten. Ook ruim voor 17u besteld maar niet de volgende dag in huis. Tweede keer bestellen ging fantastisch! Voor 10u besteld en dezelfde dag nog in huis. Wat een service!

Alles perfect gegaan.

Snelle levering , goede prijs

Goed geholpen met het vinden van de goede kleur die niet in het standaard rijtje stonden 🎨

Snelle levering en prima prijs

Snelle levering en prima prijs

Goede service en snelle levering.

Vriendelijk

Duidelijke uitleg, goede service en scherpe prijzen!

Een echte aanrader. Staan voor je klaar wanneer je vragen hebt en leveren kwalitatief zeer hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijke (concurrerende!) prijs. TOP!

Supersnelle levering en in de avond geleverd heel fijn .

Prima geregeld

Snel geleverd, zelfs in de avond

Snel geleverd....goed verpakt....1 minpuntje....geen roerstokjes...

Pluspunten

zoals altijd snel geleverd voor scherpe prijs

geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer tevreden over dit bedrijf! Personeel vriendelijk en behulpzaam. Hele goede prijzen! Same day delivery is top!

• Personeel
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis & Vakmanschap

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.