Je krijgt wat ze beloven

Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben, ze reageren snel op vragen. Daarnaast zijn ze flexibel als het gaat om kleine aanpassingen na de bestelling.

Snel geleverd. Makkelijk te bestellen. Goede prijs

Snel en correct geleverd.

Product verwerkt gemakkelijk en ziet er keurig uit na overschilderen zwarte rabatteren. Droogt wel erg langzaam, hoe het zich in de tijd houdt kan ik uiteraard nog niet beoordelen.

Goede eerste ervaring

Prijs/kwaliteit is goed en de bestelling was snel geleverd!

Goede verf en volgens planning bezorgd

Zie boven. Prima dienstverlening

Blikken waren aanzienlijk goedkoper dan elders. Super netjes verpakt en kwamen binnen zoals gehoopt. Zeker een aanrader.

Tevreden

Alles gegaan zoals gehoopt, kom terug!

Prima webshop!

Volop keuze uit kwaliteitsverven en verfbenodigheden. Snelle levering en lage prijzen. Volgende weer.

top

makkelijk bestellen en snelle levering

Superdekkende plafond verf

Superdekkende plafond verf in wit van Relius. Had ook een emmer zwart gesmeerd die beviel ook goed. Helaas wel bij iedere bestelling duurder

Snelle en goede levering

Perfecte website en makkelijk bestellen. Heb al meerdere keren verf besteld en altijd keurig geleverd. Stukken goedkoper als de bouwmarkt.

Bestellingen kloppen en snel geleverd.

snelle bezorging en alles volgens bestelling

Bestelling binnen 2 dagen bezorgd, netjes verpakt en goede afhandeling. Juiste mengkleur. Zeer aanbevolen.

keurig

alles keurig en stevig ingepakt netjes afgeleverd

even plannen en binnen drie dagen bezorgd

Het is niet een winkel waar in en uit lopen, maar even plannen en de zaak wordt keurig thuisbezorgd. Goed verpakt en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Tussen prijs winkel en hier zat de helft verschil. Te groot ....daarom naar de verfmenger.

goed, snel Top.

Goed snel maar

2 blikken besteld heel mooi verpakt zowel het doosje als de blikken. Ook deze waren heel goed verpakt. Toch zat er een blik bij met een grote deuk. Volgens de verfmenger kwam dit door transport. Volgens mij onzin want de verpakking was perfect en heel. Dus blik moet met deuk zijn ingepakt. Op zich geen probleem , zij dat de vermengen ontkent dat het blik met deuk zo is ingepakt.

Ben erg tevreden over de service. Verder commentaar overbodig.

Verdere ervaring/commentaar over bodig

uitstekkende producten en snelle levering aan huis

als ik besluit om met de producten te werken van de verfmenger is een mailtje of telefoontje voldoende. bestellen en een dag later thuis. dikke 10 voor de dienstverlening

Snel geleverd, goed prijs kwaliteit

Snel geleverd, goed prijs kwaliteit

Snel en accuraat

Makkelijk bestellen, snel geleverd in robuuste verpakking

Zeer snelle levering en prima kwaliteit

De kwaliteit van het vliesbehang en de bijbehorende lijm zijn zeer goed! Daarnaast was de levering ook heel snel, heel fijn!

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.