Snelle levering en kwaliteit producten

De producten die wij besteld hebben zijn kwalitatief uitstekend. Reeds een aantal keren besteld bij De Verfmenger en keer een goede ervaring.

Uitstekende service

Goede producten snelle levering

Thermoshield

Vond het fijn dat ik uit vele kleuren kon kiezen. Was goedkoper dan op andere sites, werd keurig op het gewenste tijdstip bezorgd. De verf was goed te verwerken, droogde lekker snel.

super tevreden

Snelle en correcte levering. Niets op aan te merken

Snelle levering, goede prijs en verf was in goede kleur gemengd. Doos kwam wel gehavend aan en uit 1 blik kwam wat verf, maar te doen.

Snelle levering!!

Heel snel geleverd en keurig goed verpakt! Prettig bedrijf met goede communicatie!!

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, heel goed verpakt

Snelle en accurate levering

Snel geleverd, goed verpakt en precies geleverd wat ik besteld had. Goed advies om van de Sigma C2U verf de Duitse variant te gebruiken. Zelfde specificaties maar voordeliger

Snelle levering van kwaliteit

Makkelijk en overzichtelijk besteld. Met spoed gevraagd te bezorgen en de volgende werkdag in de ochtend kwamen ze de artikelen al brengen. Top!!

Super verf voor een super prijs!

Hele fijne ervaring! Ik was ruim op tijd met het bestellen van de verf. Ik kan me wel voorstellen dat als je in de klus zit en de verf is op dat je dan wel lang moet wachten voordat je de verf binnen hebt. Tenzij je extra betaald. Dus, bestel op tijd om ergenis te voorkomen.

Opnieuw top service van dit betrouwbare bedrijf.

Heldere en snelle communicatie. Goed product. Goede verhouding prijs/kwaliteit

Top goed product

Alles is zo geregeld

Snel en goed. Aan te bevelen

Goed product voor een prima prijs en snel bezorgd

Snel en nooit problemen

Snel, goedkoop en goed.

Alles loopt soepel

Uitstekend en supersnel en goede prijs

Zeer goede prijs/ kwaliteit, snelle verzending. Kortom: meer dan tevreden

Kwaliteit en Servive

Koopman Ecoleum verwerkt heel plezierig en een mooi eindresultaat op de schuren. Veel beter dan carboleum. Deze keer de bestelling aan huis afgeleverd, vorige keer in de carport van de buren, 500 meter verderop. Was misverstand van drukke bezorger.

Uitstekende service

Snel antwoord op vragen, creatief meedenken in oplossingen en heerlijk directe en heldere geedback

Alles op voorraad en snelle levering

Goede kwaliteit producten en snel geleverd.

ik heb de gewenste producten bij De Verfmenger gevonden

De inhoud was correct, echter niet op juiste adres bezorgd. Ik heb dit gemeld en zou aan de koerier doorgegeven worden.

Betrouwbare leverancier met goede producten

De Verfmenger heeft goede producten tegen scherpe prijzen die worden aangeboden op een overzichtelijke website.

Kan niet beter!

Alles volgens afspraak.

product naar behoren geleverd

Goede producten, vlotte verzending.

Uitstekende verf en dienstverlening!

Snel bezorgd en vriendelijke mensen.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.