Automatisch antwoord mail dat bestelling eerst volgende werkdag behandelt word miste ik, heb naderhand moeten zoeken of de bestelling wel was geplaatst en op site zag ik pas dat maandag gesloten was.
Pluspunten
snelle levering ook als er iets mis gaat. super!
verkeerde bestelling afgeleverd
Hallo Gerard, Wij betreuren het zeer dat uw bestelling fout is gegaan. Wij hebben er echter wel alles aan gedaan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Uw bestelling is om 23.00 bezorgd ipv 22.00 doordat wij op dit tijdstip nog mailcontact hebben gehad met u en het verzendbedrijf. De foutieve bestelling hebben wij de volgende ochtend direct persoonlijk bij u afgehaald. Als u nog tips hebt om onze service te verbeteren dan hoor ik het natuurlijk graag. Groet, Marco
Pluspunten
Gewoon niets verbeteren het is al zeer goed.
Een roer houtje bij de lak
Pluspunten
Snelheid van leveren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klantvriendelijk en super snelle levering
Pluspunten
Snel geleverd en goedkoop
Pluspunten
Geweldige service en snelle levering.
VerbeterpuntenOp website vermelden wanneer produkten niet meer voorradig zijn.
Pluspunten
Persoonlijk contact en advies, flexibel in oplossing.
VerbeterpuntenHaha, skip de oude website.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
4 bestellingen gedaan, altijd goed
Pluspunten
Uitstekende service
Pluspunten
Mooi op tijd geleverd. Werd zelfs nog nagebeld voor een aflevermoment.
Pluspunten
Net voor 17u een bestelling gedaan welke ik de dag erna wilde hebben. Hiervoor gebeld, zodat ik het zeker wist. Degene aan de lijn wist me te vertellen dat het eigenlijk niet kon, ivm het gewicht van de zending, maar zou wat regelen. Dag later stond de vervoerder op de stoep met 2 pakketten. Goed geregeld, helemaal top!
VerbeterpuntenWellicht is het goed op de site mee te geven dat zware items (lijm, verf etc) niet altijd volgende werkdag geleverd kunnen worden.
Heer Ivostraatje 42
8911 DZ Leeuwarden
Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.