Pluspunten
direct contact op vragen en snelle levering precies op aangegeven tijd.
Pluspunten
Reageerden snel en scherpe prijs voor een goed product
Pluspunten
Bestelling geplaatst na telefonisch overleg. Achteraf bleek ik de verkeerde verf te hebben besteld ontdekte de medewerker. Daarop werd ik gebeld en werd het direct omgezet in het juiste soort verf. De levering kan nog dezelfde dag en de snelheid is super. Al met al zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle response en prima herstel van fout gemaakt door vervoerder
VerbeterpuntenVervoerder Red je Pakketje liet het afweten. Wellicht andere vervoerders in het assortiment?
Pluspunten
Prima service en product kwaliteit
VerbeterpuntenWij moesten helaas twee keer er overheen sauzen, dit hadden wij niet Verwacht omdat het product als voorgeschilderd en stevig staat omschreven.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle service. Snelle levering
Ga zo door!
Pluspunten
Goede prijs, zeer snelle levering, heldere website
VerbeterpuntenVergeten een sticker te plakken op blik mengverf; dat zijn de puntjes op de i
Pluspunten
Al meerdere keren besteld zeer goed advies snelle service en goede prijs
Pluspunten
super goed en eerlijk advies. komen echt hun afspraken na en snelle levering in zeer goed verpakte dozen
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan
Pluspunten
Verbeterpuntenandere dozen gebruiken, ipv een wijndoos
Pluspunten
snelle levering en ook zeer goed dat er snel telefoontje terug kwam over goede kleur wat ik doorgegeven had.
Pluspunten
Fijne hulp bij bestelling. Hele snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en keurig een belletje dat de spullen de volgende werkdag zouden worden geleverd.
Pluspunten
Reageren snel en werken goed mee aan een oplossing.
VerbeterpuntenDe verfmenger heeft conctact opgenomen en na positief gesprek werd er een nieuwe bus verf toegestuurd. Erg netjes opgelost.
Pluspunten
De derde bestelling inmiddels, 2 maal zelfs dezelfde dag in huis!
Pluspunten
de vakkennis
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan
Pluspunten
Service
Heer Ivostraatje 42
8911 DZ Leeuwarden
Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.