Pluspunten
Super snelle levering. Voor het bestellen gebeld met een vraag, goed geholpen, volgende dag mijn bestelling al thuis!
Pluspunten
Grote bereidwilligheid!
VerbeterpuntenReeds aanbevolen aan onze kinderen !
Pluspunten
Uitstekende service. Goede telefonische hulp + tips Zeer snelle levering (zelfde dag) Mooie prijzen
VerbeterpuntenGeen ga zo door Top bedrijf!!!
Pluspunten
Leveren als de bliksem. Binnen 6 uurtjes binnen. Nette en vriendelijke jongens bij aflevering
Verbeterpuntenzijn er niet. Wou dat elk bedrijf zo was
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Personeel is vriendelijk en professioneel.
Pluspunten
Goede verf juiste levering
VerbeterpuntenLevering van de verf de volgende dag, graag voor de middag en niet pas in de avond.
Pluspunten
zeer positieve ervaring snel accuraat en betrouwbaar. zelf wat vergeten te bestellen is alles in het werk gezet om het te regelen. Toppers.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
geen woorden maar daden
Pluspunten
snelle levering en maakt goedkoopste prijs garantie waar na opmerking
Verbeterpuntenverfblikopener toch erg duur tov andere site's
Pluspunten
VerbeterpuntenBlijf letten op de prijs.
Pluspunten
Uitstekende service
Pluspunten
Korte wachttijd aan de telefoon, daarna werd ik goed geholpen. Prijs en kwaliteit is goed en een snelle levering!
Pluspunten
Na 5 min van bestellen werd ik meteen gebeld dat een product niet meer leverbaas was en er werd meteen een ander, zelfde kwaliteit en goedkoper, product aangeboden. Top service dus.
VerbeterpuntenProducten die niet leverbaar zijn uit de wegschop halen of tonen dat deze niet beschikbaar zijn.
Pluspunten
Snelle levering goed advies en klantgericht personeel
VerbeterpuntenGeen ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering en heb gekregen wat ik besteld heb. Ik moet de verf nog gaan gebruiken.
VerbeterpuntenNog geen
Pluspunten
Kennis van zaken en adequate en correcte levering.
Pluspunten
Goede scherpe prijs, snelle levering, goede communicatie mbt de levering. Toevallig had de bezorger autopech, ik kreeg direct een email over de vertragend en excuus. Goede communicatie, top!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Persoonlijke benadering na een bestelling. Snelle levering. Gewoon goed.
Pluspunten
De bestelling werd snel en conform planning geleverd
Pluspunten
goed snel en alles volgens afspraak.
Verbeterpuntenn.v.t.
Heer Ivostraatje 42
8911 DZ Leeuwarden
Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.