Pluspunten
Echt prettige ervaring. Winkel met webshop. Vader en zoon werken hier samen.
Pluspunten
Perfect service over all!
Pluspunten
De service was snel en duidelijk. Ik twijfelde over een bepaalde kleursoort en ben toen goed geholpen door Marco. Hierdoor heb ik verschillende soorten verf besteld en deze werd gelijk gemaakt zodat ik ze direct mee kon nemen.
Pluspunten
Prijs is goed. Werken snel. Helpen je met het zoeken van het juiste product.
Positive
They guys know what they are doing, great service also!
Pluspunten
Super bedrijf, ze wisten precies wat ik wou en de levering was er snel. Personeel is klantvriendelijk en denken met je mee.
Pluspunten
Je wordt gebeld om bezorging te bepalen. Dat je ook gebeld wordt indien grondverf en verf niet bij elkaar passen, wordt meteen gecorrigeerd.
Pluspunten
Goed specialiseerd bedrijf
Pluspunten
BLIJ MET DE SUPER SNELLE LEVERING
Pluspunten
Geweldige service!
Pluspunten
Zeer scherpe prijs, snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenVeel voorkomende taalfouten in teksten op de website.
Pluspunten
Advies, prijs en snelle levering
VerbeterpuntenWas nogal stevig verpakt. Een tijdje bezig geweest om alle folie en plakband er af te krijgen. Misschien is de verpakking zo strak nodig door ervaring maar lastig is het wel.
Pluspunten
Mooie aanbiedingen
Pluspunten
Dit bedrijf is voor mij een top bedrijf. Als je belt voor informatie altijd vriendelijk en ze komen na wat ze beloven. Geven goed advies over hun producten en denken met je mee. Met vriendelijke groet, René van ?Woerkom
Pluspunten
Snelle telefonische feedback na internet bestelling
Pluspunten
Geweldige service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering . Eerst wordt je gebeld of het deze avond of de volgende avond geleverd kan worden. Super De eerste keer de verf binnen 7 uur zelfs in huis.
VerbeterpuntenAls je verf leverd , lever er dan ook een toverstokje bij. Kleine moeite groot plezier.
Pluspunten
snelle en goed ingepakte levering
Pluspunten
Prima, blik verf verkeerd gestuurd dag later gewoon de juiste op de stoep.
Pluspunten
Prijs, service en levertijd: allemaal TOP!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit en prijzen .
Heer Ivostraatje 42
8911 DZ Leeuwarden
Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.