prima levering en service

snel geregeld!

Vlotte en een goede service

Gewoon uitstekend

Fijn personeel Goede kwaliteit en goede levering

Juiste product en betrouwbaar geleverd

Heel fijn dat transporteur een tijdvak van circa 2 uur aangeeft.

Laagste prijs

Snel geholpen via de chat functie. Verf besteld en de volgende dag ontvangen.

Goede producten voor de juiste prijs en met een goede service!

Goede producten voor de juiste prijs en met een goede service! Na het ontvangen vd bestelling bleek dat er 1x een verkeerde kleurcode verzonden was. Dit is direct nagezonden.

goed geregeld en geleverd

geregeld volgens afspraak en tevens geleverd volgens afspraak.

goed en vakundig geholpen binnen 2 dagen het bestelde produkt in huis super te vreden

goed en vakundig geholpen binnen 2 dagen het produkt in huis super te vreden

Snel en goede levering

Scherpe prijzen en een snelle levering!

Scherpe prijzen en een snelle levering.

eenvoudig besteld en snel geleverd

Ik was op zoek naar een kwaliteitsverf en vond deze razendsnel bij De Verfmenger tegen een scherpe prijs. Verf was zo besteld en werd met 2 dagen geleverd.

Zeer lange levertijd

Donderdag na 15:00 besteld, dinsdag in de namiddag ontvangen. Bijbetaald om de dag dag zelf te versturen. Pakje de dag nadien rond 19:00 zending aangekomen bij sorteer centrum. Dus meer dan een dag onderweg naar sorteer centrum.. Daarna nog een melding gekregen dat pakje is vertraagd. Klantenservice van webshop neemt wel contact op met klant, wat positief werd ontvangen door mij. Wordt uiteindelijk zeer dure verf aangezien je niet kan verven, wat uiteindelijk toch de bedoeling is.

Goede service en snelle levering.

Ik werd zeer vriendelijk en vakkundig geholpen naar aanleiding van mijn vraag. Levering was de volgende dag binnen.

Goed product,goede prijs,snel geleverd

Duidelijke webshop, snelle levering.

bestellen ging eenvoudig, daarna duidelijke aankoopbevestiging en factuur. op het aangegeven tijdstip geleverd. ben zeer tevreden.

Prima spullen, nog niet alles ontvangen maar dat komt vast goed.

Prima spullen, snelle levering

Zeer goede verf Sigma en service!!!

Goed verpakt en keurig op tijd bezorgd.

De verf ga ik binnenkort gebruiken, maar ik ken de Sigma kwaliteit. Fijn dat ik bij de Verfmenger een 'Duitse liter' kon bestellen. De bestelling was professioneel verpakt en geleverd.

Verf werd snel geleverd tegen een scherpe prijs

Keurig

Helemaal niks op aan te merken. Fijne zaak.

Goed bevallen

Voor de eerste keer besteld, we hebben nog niet alle verf gebruikt maar tot nu toe bevalt het goed. Ook snelle reactie op mijn vraag, zelfs in de avonduren.

Misleiding gekocht prodict

Had een pot sikkens gekocht, op de website werd vermeld dat het om 1 Liter zou gaan, bij aankomst bleek niets minder waar en stond er op de pot 900ml en dat is dus geen 1 Liter. Misleiding dus want ik heb voor een liter betaald en niet voor 900ml. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Goed advies en snel geleverd

Ik had een verftechnische vraag en die werd telefonisch goed beantwoord. Ik kreeg goed advies. Ook via de chat is het gemakkelijk communiceren met verfmenger.com. Bestelling werd binnen twee dagen afgeleverd. Bus was goed verpakt. Ik ga er zeker weer bestellen

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.