Fijne verf

Fijne verf om mee te schilderen, zelf met erg warme temperaturen

Goed met aandachtspunt

Levering snel. Verpakking roept vraagtekens op. Waarom stevig verfblik met bubbelplastic en nog extra plakfolie verpakken in kartonnen doos? Suggestie: plastics achterwege laten en evt vervangen door papierproppen.

Super goede service

​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​

Werd snel geleverd en is exact, wat ik wilde hebben.

Volgens afspraak

Besteld ,betaald en op tijd geleverd

Snel en juist

Binnen paar dagen verf in huis, voor een goede prijs.

Verfmenger doet waar hij voor staat.

Uitstekende service

Zondag besteld en maandag in huis! Daarnaast maandagochtend gebeld waarom groter formaat niet besteld kon worden en werd technische achtergrond van product eenvoudig uitgelegd. Geweldig dat hier ruimte voor is!

Snel geleverd en niet duur

Snel en niet duur

Snelle levering van de bestelde produkten

Snelle levering van de bestelde produkten, prima ingepakt

Goedkoop en snel geleverd

Goedkoop, netjes verpakt en snel geleverd. Goede verf.

Duidelijke site, snelle correcte afhandeling

Supersnel en zorgvuldig geleverd

Prettig.

Voor herhaling vatbaar

Goede prijs kwaliteit verhouding Goede verpakking blik verf Geen verzendkosten

Uitstekende levering van het product binnen de aangegeven levertermijn en voor een eerlijke prijs.

Van A tot Z

Bestelproces van A tot Z volgens verwachting verlopen.

goede prijs/kwaliteit verhouding, goede service

De verf was keurig verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Goede prijs, goede service!

Kwaliteit

Goede service snelle Levering en goed telefonisch advies gehad voor mijn klus

Niet best.

Bus verf was erg ingedeukt en beschadigd. Pas gezien bij het uitpakken anders niet aangenomen van bezorger! Was ook zelf gemengd (zwart) terwijl ik anders besteld had. Zal waarschijnlijk niets uitmaken maar zegt iets over het het bedrijf!

snelle levering van de producten

Simpelweg vlot ontvangen wat je besteld

Gewoon, prima

goede verf

goede verf strijkt goed alleen geen roerhoutje er bij erg jammer moest nog naar de verfwinkel voor een roerhoutje de verpakking is niet milieu vriendelijk veel plastic en moeilijk te verwijderen als je wat aan de handen hebt verf een goede keus verpakking niet veel gedoe geen roerhoutje wel noodzakelijk voor verf

Snel

Snel en groot assortiment,

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.