heel tevreden

Uitstekende verf , goede dekking zowel op hout als pvc.

Vriendelijk service en deskundig advies

Vriendelijke service met een stevige handdruk. Maak altijd tijd voor uitleg en geeft deskundig advies.

Snel en goed verpakt verstuurd

Prima en voordelig

Goed geregeld

Ruime keuze en snelle levering, Heel tevreden over de service.

Kleur niet zoals verwacht

Wij hadden 7044 besteld maar de kleur was niet goed. Te blauw.

Snelle levering. Goed verpakt. Goede prijs en mooie verf

Snelle levering. Goed verpakt. Goede prijs en mooie verf

top

Snel geleverd en een goede prijs

De verf doet wat hij belooft.

Ik heb Ecoleum gekocht voor het schilderen van een houten hekwerk. Het is een zeer goede verf die ik iedereen kan aanraden, dient echt in 1 keer en is makkelijker te verwerken. Droogtijd duurt iets langer, maar het eindresultaat mag er zijn.

goede procducten, snelle levering en goede service

Goede service en professionele producten

Als eigenaar van schildersbedrijf SSHZ kom ik alweer een aantal jaren bij de Verfmenger, vriendelijk personeel, goede service en kwaliteitsverf tegen een scherp tarief. H. Zijlstra SSHZ

Even gebeld wanneer mijn bestelling kwam ivm vakantie. Keurig antwoord gekregen dat de bestelling op tijd geleverd zou worden! Ook de vervoerder heeft een zeer goed track en trace systeem, kortom top geregeld

Snelle levering, goed contact met klantenservice.

kwaliteit, prijsstelling

correct en op tijd geleverd. goede prijsstelling

Goede materialen , nog betere service .

Staan direct voor je klaar , als je toch nog vragen mocht hebben ..

Goede service! Snel geleverd.

Niks op aan te merken.

Super netjes, besteld en 2 dagen daarna geleverd.

Makkelijke website, besteld, en 2 dagen daarna al geleverd. Ook goed verpakt.

Prima en snel

Netjes en verzorgd

Top leverancier

Snel en accuraat met leveren

Geweldig.

Ben eigelijk daar gekomen door mijn broer heb de verf besteld en ik vind het ronduit geweldig goede verf en het ziet er goed uit. Zal zeker bij anderen aanbevelen.

Keurig verpakt snel geleverd

Snel binnen keurig verpakt

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Alleen lang wachten op levering. Op 17juli besteld nog steeds niets ontvangen nu 26 juli. Het betreft hier wel levering in Belgie. Ik begrijp wel dat niet jullie maar de leveringsdiensten hiervoor verantwoordelijk zijn. Misschien betere opvolging. Hopend op spoedige levering.

niet gelopen zoals verwacht

Het zal waarschijnlijk niet altijd voorvallen, maar bij ons verliep de bestelling niet zoals gehoopt. Het vervoer maatschappij liet van zich afweten en kregen de zending beschadigd toe. Verfmenger collega's hebben dit opgenomen en zullen deze potten terugbetalen..

Duidelijke site, goede prijzen !

Wederom mijn Verf bij de vermenger besteld, duidelijke site, goede prijs snel geleverd en goed verpakt!

Snel en goed geleverd

Snelle bezorging in correcte verpakking om schade tegen te gaan. Zeker een aanrader!

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.