Snelle levering en uitgebreid assortiment

Ruime keus uit kwaliteitsproducten. Levering snel. Keurig verpakt.

De site is matig

Prettig en behulpzaam aan de telefoon

Wat ik hierboven al vermelde, snelle levering

Snel, goed en goedkoopste prijs

snel geleverd, kwaliteitsverf en goedkoppste online prijs

Zeer tevreden over dit product

Zeer tevreden over dit product

Snelle surfers een mee denkent en goed advies met keuzes maken En klant vriendelijk

Prima bedrijf

Vlotte bezorging, degelijke verpakking. Telefonisch goed bereikbaar. Goed telefonisch advies.

Weinig informatie over bezorgproces

Ben gewend bij de verfmenger goede service te krijgen, snelle bezorging en goede informatie rondom het bezorgmoment. Na mijn laatste bestelling hoorde ik niets over de bezorging. Ik had gevraagd om het bij de buren af te leveren en wilde hen graag het bezorg moment laten weten. Dat kon dus niet omdat ik niets hoorde na de bestelling. Wel kreeg ik de nota per email opgestuurd. Later hoorde ik van de buren dat de bezorging wel correct heeft plaats gevonden.

geweldig

ben zeer tevreden over de bestelling en de levering. ik heb wel steeds moeite om het gezochte artikel te vinden. ik ben niet zo goed met de computer. zal misschien wel aan de leeftijd liggen. maar dat is echt het enige.

Prima op tijd levering van hetgeen ik heb besteld.

Snelle levering. Verf goed verpakt. Gratis verzending al vanaf €40,- terwijl veel andere pas boven de €50,- zitten én kan ook nog aangeven of ik dag-/ of avondlevering wil. Top!

De verf werd snel geleverd. Goede kwaliteit. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Alweer perfect

Echt de eerstvolgende dag bezorgd terwijl je op zondagavond hebt besteld! En dat ook nog voor de beste prijs

Levering duurt veel te lang

Dit bedrijf maakt gebruik van Transmission voor bezorging. Daardoor kan je dagen wachten op je bestelling, niet meer van deze tijd en kwam in mijn geval zeer ongelukkig uit qua werkzaamheden. Je zou kunnen zeggen; bestel dan eerder. Klopt, misschien. Echter is levering binnen 24 uur bij de meeste bedrijven gewoon standaard.

Weer supersnel geleverd

Dezelfde dag geleverd , voor een kleine bijdrage in de verzendkosten.

Kon niet beter

Kleur was niet helemaal duidelijk, maar werd er netjes over gebeld.

Top: goede en snelle service en heel prijsbewust.

Zeer tevreden over hele aankooptraject, van de vraag over een bijzondere mengwens tot de professionele en degelijke verpakking. Tip: een mengstokje erbij zou handig zijn.

Meedenkend, goede prijzen en snelle levering.

De bestelde primer was niet te leveren in gewenste ralkleur. We werden gebeld door De Verfmenger en er werd een prima alternatief voorgesteld.

Persoonlijk contact en snelle levering

Mocht je er op de site niet uitkomen dan is Persoonlijk contact met Marco zo geregeld en wordt alles vlot afgehandeld Koopmans Perkoleum is een prima product

Overzichtelijke kwaliteit

Goed assortiment, makkelijk bereikbaar, snelle levering. Kwalitatief goede producten voor een hele mooie prijs.

Ik denk een goed product , alleen is verzending nog steeds niet gearriveerd

Ik denk een goed product , alleen is verzending nog steeds niet gearriveerd

Snel geleverd goede kwaliteit

De bestelde producten zijn snel geleverd en conform aangegeven kwaliteit. Goed verpakt, geen beschadigingen of lekkage.

Snelle levering en goed verpakt

Goede verf die snel droogt.

Keurig en snel afgeverd

Super goede service!

Altijd snelle reactie op de chat op elke vraag! Super fijn!

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.