goede prijs, snelle levering

Fijne site, goede prijzen en een duidelijke bestelstatus

Het werkt snel, service

Producten zeer goed verpakt!

De verfbussen waren omwikkeld met plasticfolie met daar omheen nog een vel noppenfolie. De bussen zaten in een doosje dat was gevuld met opvulchips. Alles heel goed verpakt.

Snel en prima voor elkaar

Snel en prima voor elkaar

Mooi vlot geleverd

Al eerder een bestelling geplaatst bij de verfmenger en was een prima ervaring vandaar weer een bestelling geplaatst

Zeer zeker aan te bevelen,het overzicht op de site is ook prima,de meeste merken worden hier wel gevonden,de prijs is ook gunstig,je hoeft de deur niet meer uit,al dat gedoe in winkel en bouwmarkt,waar je uiteindelijk toch weer met iets anders thuiskomt wil ik niet meer En ja vandaag besteld morgen in huis Helemaal top

Prima bedrijf

Too ervaring

Bij levering van een aantal producten was er niemand thuis. Ik kreeg telefoon van de koerier waar ie de producten eventueel neer kon zetten of biij de buren brengen eventueel. Fijn dat dat zo ging inplaats van gewoon weer meenemen. Dat kan ik zeer waarderen.

Product goed en snel ontvangen

vlot en goed

bestelling is vlot verwerkt en de zending is snel geleverd.

Goede service, goede verf

Al meerdere keren verf besteld en telkens een prettige ervaring. Sikkens en Relius verf kan ik iedereen sterk aanbevelen. Sigma was voor mij teleurstellend en zeker niet krasvast, zelfs niet na een maand drogen.

Tijdig en correct geleverd.

Het product was zorgvuldig verpakt, waardoor bij eventuele beschadiging tijdens vervoer, lekkage verfblik hoogstwaarschijnlijk wordt voorkomen. Een puntje van aandacht is, om een roerhoutje erbij te leveren.

Heb hier vaker besteld tot nu toe geen klachten

Prima product voor een prima prijs.

Fijne producten, snelle levering!

Prima zaak

Goed product zeer snelle levering (zelfde dag)

,Ze hadden per ongeluk andere rollen behang geleverd maar volgende dag had ik de juiste rollen ontvangen. Goed geregeld.

Goede prijs, vlotte levering, uitgebreid assortiment.

Bestelling en levering was zoals beloofd

Snelle levering en scherpe prijs, zorgvuldig ingepakt!

Top team de Verfmenger

Een verademing. Snelle levering, goede producten, goedkoopste die ik op internet kon vinden met het assortiment dat ik nodig had. Een foutje van mij werd super snel hersteld. Als kers je op de taart een gratis avond levering met een leuke gratis verrassing extra. Een lakroller en een paar verfhandschoenen. Wordt gewaardeerd.! En fijne correcte en snelle communicatie per e-mail! Dank team De vermenger! Gr Petra

Eenvoudig bestellen, snel geleverd

Fijne site waar je precies aan kan geven welk product je nodig hebt. Zelfs tegen kleine betaling een spoedzending mogelijk. Top geregeld!

snel geleverd goede service

Na mijn bestelling werd ik opgebeld omdat er 1 artikel was uitverkocht. Dit werd zeer soepel en keurig opgelost!

geweldig!

Teruggebeld door leverancier omdat het door mij gekozen merk verf niet te verkrijgen was in de kleur die ik had opgegeven. Leverancier stelde voor een ander merk te leveren tegen dezelfde prijs! Super!!

Goede omschrijving. Extra gebruiksaanwijzing was wel handiger.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.