snelle levering en goed verpakt

duidelijke beschrijving snelle levering zeker een aanrader

prima prijs en service

Goede website en vlotte bestelling. Was de goedkoopste prijs en keurig afgeleverd

Perfect.

Breed assortiment tegen een scherpe prijs die snel en correct wordt geleverd.

De levering was snel, het bestelproces makkelijk en binnen korte tijd had ik reactie op mijn e-mail. Ik ga hier in het vervolg mijn verf altijd kopen. Echt top.

Goeie verf en snel geleverd.

Beton verf besteld voor in de schuur. De dag erop geleverd. Goeie verf is mooi uit gehard en met een strak resultaat.

oke

alles goed gegaan

Prima geholpen, duidelijke website.

Snelle levering, goed verpakt en goede prijs.

niets te klagen was perfect verzorgd

heb op de avond materiaal besteld en de volgende dag op de avond werd het zoals afgesproken geleverd. Zeker een adres om later nog eens te bestellen. TOP

Gewoon goed en snel

Je besteld en je krijgt geleverd

Prima verf met goede prijs

Matte latex was echt super, meebestelde pigment om een bestaande witte bus op kleur te brengen (van wit naar 9010) viel een beetje tegen, kan ook aan mij gelegen hebben.

prima service, snelle levering en producten van goede kwaliteit. Ook advies wat werd gegeven was zeer goed!

Goed antwoord op mijn vragen en de volgende dag al geleverd. De zending was goed verpakt.

Goeie producten en top service!

Met de producten van de Verfmenger wordt ik nooit teleurgesteld.

Het pigment was niet in de verf gekomen, dit werd direct nagestuurd. Op zich prima maar dat er zelf doormengen vond ik een stressig en lastig gedoe. Doe het nooit weer zo. Contact was prima, snelle reactie en oplossing.

Goes product voor de juiste prijs

Perfect!

Bezorging zeer snel! Verf goed verpakt en zelfs bij elke pot verf een roller cadeau! Kortom het kan eenvoudig niet beter.

Snelle levering, super service

Ik had lijm en behang besteld maar kreeg alleen het behang geleverd. Na een telefoontje met klantenservice bleek dat het behang bij hun niet op voorraad was dus hadden ze het rechtstreeks van de fabrikant laten sturen zodat ik beide producten op dezelfde dag geleverd zou krijgen. De lijm kwam idd ook op dezelfde dag binnen dus..... Superservice van de Verfmenger!

prima en volgens afspraak

Snel en goed. Redelijke prijzen

Prima aan gekomen en zat goed verpakt

Alles goed en duidelijk op de website

Goed advies, snelle levering, prima prijs.

Na telefonisch contact goed advies gekregen spullen snel geleverd tegen een goede prijs.

Goede service , snel verzonden

Snel antwoord op je vragen en snel verzonden!

Snel verzonden goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen in de webshop. En het verf word zeer snel thuis geleverd.

Goede prijzen, snelle levering. Gewoon perfect.

Brede keuze, snelle levering

Prima service, snelle levering, goede producten. Aanrader!

Zoals het hoort

Netjes verpakt Snel geleverd voor een goede prijs

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.