Prima ervaring

Heldere website, ruim assortiment, en.... ik vond voor mijn product hier de laagste prijs. Dan ook nog heel snel geleverd zoals beloofd, het kan niet beter.

Goed advies

Ik had een probleem met verf die niet goed wilde dekken. De heren van verfmenger hebben me goed advies gegeven!

Ik had de antislipparels nog niet gevonden in een webshop, top!

keurig netjes en op tijd geleverd

Goede service, fijne prijs

Binnen 2 dagen had ik de verf binnen. Het was prima verpakt. De prijs was ook een fijne verrassing.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en snelle verzending

Goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk te bestellen via de site. Geleverde stelt niet teleur. Vragen worden snel en correct afgehandeld, Gegeven adviezen zijn duidelijk en bruikbaar. De website werkt niet altijd vlekkeloos. Levering tussen 1 en 3 dagen boven 30 euro gratis en voor weinig extra bedrag binnen een dag.

Scherpe prijs en snelle verzending

Snel en goede kwaliteit

Pro-actieve leverancier

Een artikel was niet op voorraad, keurig voor een vergelijkbaar (duurder) ander artikel opgestuurd.

vlot contact, duidelijk advies,snelle levering, perfect product.

Goed advies om tot het juiste product te komen en perfecte communicatie over de toezending. Zeer tevreden.

Had 2 potten zwarte verf in mijn winkelmand, 1x synthetisch en 1x op waterbasis. (Wat natuurlijk niet bij elkaar werkt) Ik werd opgebeld of ik deze grond- en aflak met elkaar ging gebruiken. En dat dit niet kom. Bestelling werd door Verfmenger aangepast en de volgende dag had ik ze in huis. Top meegedacht!

Goede prijs kwaliteit

Prima en snel!

Duidelijke site en scherp geprijsd! Geleverd op afgesproken dag!

meer dan tevreden

uitstekende levering en service

Snel verzonden, goed verpakt

Fijn bedrijf

Fijne website, snel geleverd

Zeer vlotte levering

Zeer vlot geleverde bestelling. Op website stond een tot drie werkdagen en volgende avond al binnen voor een mooie prijs!

Prima lijm en snel bezorgd

Drie flinke emmers lijm en wij konden plakken!

bestelling snel en correct uitgevoerd , ik ben erg tevreden

bestelling snel en correct uitgevoerd , ik ben erg tevreden

Super snelle levering en reactie op mijn mail

Ik had een advies nodig over een wand die ik wou behangen. Ik heb een mailtje gestuurd en gevraagd wat ik er het beste op kon doen. Na de snelle reactie heb ik dan ook direct bij de Verfmenger besteld en had mijn bestelling de volgende dag al in huis.

Hartstikke goed

Goed materiaal voor een perfecte prijs.

Zeer snelle levering maar...

Kreeg een Email dat alles was geleverd maar was zelf om 17.00 nog niet thuis. zelf in de brievenbus gekeken voor een afleverbericht helaas niets gevonden bleek achteraf toch bij een van de buren was afgeleverd .

bestelling en levering vlot verlopen zoals het hoort

Spijtig dat bij het openen van geleverde doos de verfpot beschadigd werd aangetroffen. Beschadiging juist op de rand ,afsluiting deksel,Mogelijk geen verdere problemen?????

Is goed.

Wel had ik verwacht dat er, bij ieder blik, ook een roerspatel zou zijn. Misschien een kleine optimalisatie voor jullie dienstverlening.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.