Super! Precies zoals beloofd en keurig en snel verzonden

Super! Precies zoals beloofd en keurig en snel verzonden

Makkelijk te bestelle,kwaliteit van product is goed en de beloofde snelle levering.Voot 18.00 besteld,de andere dag al bezorgt.Mijn compliment voor dit product en levering

Correct, vlot en verbetering mogelijk !

Binnen 24 uur de bestelling afgeleverd. Zo’n zending wordt echter met erg veel plastic verpakt/beschermt voor transport. Hier is nog (milieu)winst te boeken.

Snel en goedkoop topkwaliteit in huis

De bestelling was next day delivery. Goed verpakt zodat ook bij het transport de verf in de pot blijft zitten en niet in de doos. Qua prijs kwaliteitsverhouding? Onovertroffen!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, tegen goede prijs

Beste prijs en snel geleverd!

Snelle levering Top product!

snelle levering & goede kwaliteit

goede kwaliteit producten voor een goede prijs. ook prima dat het de volgende dag werd afgeleverd, hoewel we in een klein dorp wonen

Professioneel en snel

Goed bedrijf dat tegen een scherpe prijs professionele materialen levert. Echte aanrader!

Snel en netjes afgeleverd.

Snel en netjes afgeleverd.

Top producten en vlotte levering

Al verschillende eigen merk producten toegepast als muurverf en behang. Zeer tevreden!

Keurig op tijd

Op tijd geleverd, verf was goed verpakt. Ook telefonisch goed bereikbaar. En ook nog eens voor een goede prijs.

zeer tevreden

afhandeling van bestelling en aflevering volgens afspraak

Goede en snelle levering van producten.

Levering kwam binnen gestelde datum aan. Producten zijn goed verpakt.

Heel goed geholpen en snel geleverd

Zeer snel geholpen en het juiste materiaal snel en correct ontvangen

Fantastisch!

Wat een goede producten maar voor al ook een goede en prettige service. Het personeel is voor je en denken met je mee.

Goed bedrijf, goede prijzen, goed assortiment en prima communicatie

Nu voor de tweede keer een flinke hoeveelheid schildersmateriaal besteld (voor mijn doen dan) , goede prijs, goed gecommuniceerd over de afleverdatum en netjes op een minipallet bezorgd. Ben ook erg tevreden over de eigen merkprodukten !

Zeer scherpe prijzen

Was op zoek naar een bepaald soort lak. Online gevonden bij De Verfmenger. Zeer scherp geprijsd en -naar keuze- een snelle verzending tegen kleine meerprijs. Zeer tevreden!

Prima verf, VP doet niet onder voor de bekende merken

De VP verf is een heerlijke verf, die super strak wegstrijkt.

Betrouwbaar bedrijf

Goede prijs Snelle levering

Snelle levering, lage prijzen.

Enorm bedankt voor jullie service en klantgerichtheid. Vorig jaar hebben we tijdens de verbouwing van het huis van onze zoon ervaren hoe snel jullie zijn met de verzending, een paar keer goede adviezen gekregen en de prijs-kwaliteit is prima.

Doen wat beloofd word

Goede levering volgens afspraak

Top producten en vriendelijke klantenservice!

Goed advies gekregen van de klantenservice! Snelle levering en prima producten

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.