Hele fijne ervaring!

De website is duidelijk en de bezorging was onwijs snel. Ik had mijn spullen een dag later binnen.

Prima !

Snelle en goed verpakte levering. Prima !

goed en snel

Goed assortiment, goede kwaliteit , duidelijke beschrijvingen bij de producten, heldere bestelprocedure en snelle levering. Zeer tevreden!

Dekt goed en snel

Snelle levering en kwalitatief goede muurverf. Een frisse kleur wit en dekt direct.

Makkelijk om te bestellen. Goede prijs en snelle levering.

geweldig

goede service en goede aflevering, komt afspraak correct na

Goed snel geleverd

Zeer correct afgeleverd

Goede hulp en snelle handeling

Na drie jaar terug al zeer goed geholpen te zijn met keuze van verf/primer, nu ook weer snel en goed geholpen. Op hun aanrader een bepaalde verf besteld en die werd snel thuis afgeleverd.

Volgens afspraak!

Waar voor je geld

Meerdere malen besteld hier en altijd snel en netjes bezorgd. Prijs kwaliteit verhouding is goed dus waar voor je geld.

Super kwaliteit behang en saus snel geleverd

Perfecte levering..

De levering was vrij snel en de blikken verf waren per stuk verpakt in folie.. mijn complimenten

Professioneel geholpen

We zijn goed geholpen met onze vragen. Je merkt dat ze kennis in huis hebben. De levering was vlot. We zijn zeer tevreden.

Alles is naar tevredenheid uitgevoerd

Heb twee maal isolerende verf besteld. De prijs voor deze verf was de beste die ik kon vinden. Verder via de chat contact gehad, ben netjes geholpen.

Betonverf gebruikt voor balkon. Prima te verwerken.

Goed geholpen, snelle levering én... de goedkoopste!

Zeer goed!

Weer top!

Vele malen besteld bij verfmenger en dat is niet vóór niets. Snel, goed verpakt, scherpe prijs, goede verf

Top, goede service

Verf die ik besteld had bleek uitverkocht, maar werd netjes gebeld. Uiteindelijk een goedkoper alternatief en netjes geld teruggestort gekregen.

Uitstekende kwaliteit en ook nog eens goedkoop!!

Prima en goedkoop

Alles geleverd zoals beloofd.

Alles geleverd zoals beloofd.

Ik kocht vliesbehang verf en lijm. Deze werd door de transporteur geleverd en helaas was de verpakking open gescheurd waardoor de rollen vliesbehang onbruikbaar beschadigd waren. De Verfmenger heeft dit onmiddellijk opgepakt en nieuwe gestuurd, perfect service na verkoop. Aandachtspunt is toch de verpakking die steviger zou mogen, daarom 4 sterren.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Product voldoet aan de verwachting

Product was eerst niet leverbaar, maar na een telefoontje bleek de verf alweer voorradig te zijn. Snelle levering.

Top kwaliteit en snel geleverd

Top kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit renovlies en snel geleverd

Meerdere keren renovlies besteld. Super kwaliteit en snelle levering.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.