Snelle correcte levering

Behang en lijm besteld op mijn nieuwbouw adres. Volgende dag geleverd ondanks alle drukte bij de vervoersbedrijven. Top!

Nadat ik contact had gezocht omdat ik een deel van mijn bestelling miste kreeg ik heel snel een belletje dat de Verfmenger het uit ging zoeken, en nog geen uur later belde ze wederom om me te vertellen dat hij nog bij de vervoerder lag en ‘s avonds geleverd zou worden; top!

Snelle levering en professionele support

De verfmenger reageert snel op vragen, en uit de antwoorden blijkt dat ze ook echt verstand van zaken hebben. De bestellingen zijn tot nu toe altijd ruim binnen de aangegeven tijd netjes thuis afgeleverd.

Goede producten voor een goede prijs. Ook zeer goed verpakt en de bezorging in orde.

Netjes en snel geleverd

Gunstige prijzen

De transport is perfect en het product is goed.

Geweldige service en producten

Snelle en directe communicatie! Alles optijd en goed ingepakt geleverd! Product en prijs meer dan goed!

Vlotte afhandeling en bezorging

Zeer snelle levering, echt top

Van de kwaliteit is vanzelfsprekend, de snelle levering is heel goed bij jullie Mvg Johan

Precies zoals omschreven

Prima service, vlotte levering. Website is helder en duidelijk.

Keurig volgens afspraak goed verpakt geleverd

Helemaal top , prijs kwaliteit is goed!

Snel bezorgd goed advies

Goed meegedacht.

Super product, super service.

Al mijn derde bestelling van renovlies. Erg prettig product om mee te werken, ziet er super uit op de muur. Service van de verfmenger is ook top. Bij een eerdere bestellingen was er iets mis gegaan in het transport met de lijm. Contact opgenomen en binnen een dag was het opgelost en de volgende dag had ik een nieuwe emmer in huis.

Zeer te vrede erg goed verpakt

Goede prijs en kwaliteit, snelle levering!

We bestellen vaker bij verfmenger. Goed materiaal, mooie prijzen en een snelle levering! En als er iets mis is? Dan is de klantenservice er die alles voor je oplost!

Snelle verzending prima product

Product is snel verzonden en zonder schade afgeleverd

Vakmensen

Omdat ik op zoek was naar net die ene kleur, ben ik naar de Verfmenger gegaan. Met hun kennis en ervaring hebben ze de juiste kleur gevonden, top.

Snel met de scherpste prijs

Geen gesjouw meer met zware blikken. Thuis afgeleverd, een dag na de bestelling, voor de laagste prijs.

Goede service en goede verf. Wel zou een roerstokje erbij leuk zijn;-)

Goed website met duidelijke beschrijving. Levering was vlot en probleemloos

Snelle en goede levering

Duidelijke website en goede verf, daarnaast een snelle levering

goede kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering

goede kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering

Snelle en persoonlijke benadering.

Had een muurverf besteld die kon alleen in lichte kleur maar zelfde dag ben ik persoonlijk opgebeld met een goed alternatief. Verzending via koerier ook prima geregeld…dikke tien!

Snelle nette levering

Duidelijke website. Makkelijk besteld en snel goed verpakt geleverd.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.