Snelle levering en goede prijs

Snelle levering tegen een goede prijs

Keurig

Netjes en snel verstuurd Goede prijs

Heel erg goed

Snel geleverd, zo gezegd zo gedaan

Vlotte en deskundige hilp

Wij zochten voor een project verf, hufterproof en hittebestendig. Na contact gehad te hebben met de verfmenger de juiste verf toegestuurd gekregen. Helaas bleek één van de rolletjes niet in orde en kostenloos en dezelfde dag nog nieuwe toegestuurd gekregen. Erg blij met het resultaat.

Miste verf menghoutjes, verder prima ervaring

Miste verf menghoutjes, verder prima ervaring

Levering binnen één dag. Het voordeligst van allemaal. Keurig en veilig verpakt. Aanrader !!

super

zeer goede producten snelle levering

Prijs kwaliteit zit goed, klein foutje vd verfmenger

Ik bestelde een aantal producten en alles werd na enkele dagen geleverd. Enkel de beits 1L die ik in teak kleur bestelde werd in kleurloos geleverd. Ik belde de klantendienst voor een omruiling, ze stelden voor een kleurpigment na te leveren. Dat wenste ik niet en vroeg voor omruilen. Dit werd bevestigd, ik kreeg een nieuw pot en de oude zou opgehaald worden maar ik werd later teruggebeld dat omruilen niet mogelijk was omdat 1L verpakking niets op voorraad was. Terug werd er weer voorgesteld om kleurpigmenten na te sturen om zelf te mengen. Ik werd noodgedwongen gepushed om het kleurpigmenten te aanvaarden en nu heb ik spijt dat ik het aanvaard heb. Voor de rest een prima webshop met top producten, ik kan deze aanraden!

Goede prijs en snelle levering

Relius is goed te verwerken en dekt in 1 keer.

duidelijk en klantgericht

Meerdere malen besteld, tijdens transport was er een verpakking kapot gegaan, werd hiervoor netjes gebeld en er is een oplossing geboden.

Goede en snelle service.

Goede service en snelle bezorging.

Goed advies en fijne verf

Goed advies via de telefoon gekregen en daarna heel fijne verf (aflak eigen merk en muurverf Pastolex) gekocht. Ben er echt blij mee.

Snelle levering.

Mijn bestelling snel geleverd. Prima verzorgd

Prima en snel

Goede producten, goede prijs en snelle levering

Snelle en goede levering inclusief rollertje

Snelle levering en goed product

Helemaal goed

Goed advies vooraf Goede vlotte levering

Supersnelle levering volgens afspraak.

Supersnelle levering volgens afspraak

Niets om aan te merken.

Bestelling en aflevering was perfect. De kwaliteit van de verf kan ik nu nog niet beoordelen, maar naar alle waarschijnlijkheid ook goed.

Prima verzorgd en vlotte leverantie

Ik ben zeer tevreden over dde bestelling en vlotte levering

Snel binnen, echt goede verf! Het dekt in 1 x . Eerst een klein gangetje gedaan ( witten) daarna alles ! En daarna zelfde kleur aflak ! Gevolg: alles is signaal wit ! Heerlak

Veel kleurkeuze, makkelijk bestellen, snel geleverd, goede kleur. Prima online verfwinkel.

Scherpe prijs en snel geleverd

Duidelijke website met kwalitatief goede producten. De prijzen zijn scherp en de bestelling was snel geleverd.

Super snel geleverd

Om 15:45u op zondagmiddag besteld, maandagavond om 18:00u geleverd.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.