Redelijk positief

Snelle levering. Erg jammer dat op de rol behang geen enkele sticker zit met informatie over welk het behang het is. Op de doos zit wel een sticker, maar dit geeft mij geen garantie dat deze informatie van toepassing is op de rol behang in de doos. In de doos kan een heel ander behang zijn gedaan dan ik heb besteld.

Snel geleverd, goed verpakt

Makkelijke site om te bestellen, snelle levering

Top geregeld en goeie verf

Prima bedrijf waar je zeker vertrouwd terecht kunt voor je verf. Ook voor vragen Zowel tijdens de bestelling als achteraf kun je bij hen terecht en krijg je snel en duidelijk antwoord.

De beste prijs/kwaliteit

Ik heb een hele goede ervaring met De Verfmenger. Uitgebreid assortiment en een hele goede prijs/kwaliteit!

Levering is snel. Producten zijn goed.

goede prijs voor topverf

Goed geleverd

Goede ervaringen, ga zo door

Goed advies en snelle levering

Erg prettige structuurverf in de juiste kleur!

Fijn spul om mee te werken en ik ben goed geholpen om aan de juiste kleur te komen.

Top bedrijf

al vaker hier besteld ,altijd goed verpakt en optijd bezorgt.

Snelle service, top product

Snelle levering, product goed verpakt

Zeer tevreden over de snelle levering van het bestelde en ook hoe het verpakt is. Dit kom ik wel eens anders tegen.

Netjes en snel

Via Bol.com besteld en snel ontvangen

Zocht verf van Nelf. Hebben ze daar. Dus besteld. Perfect verpakt ontvangen. Alsof ze het vaker doen! Niks te klagen dus.

Zeer positief

Ik heb een zeer positieve ervaring met de verfmenger. Had voor de openingstijd gebeld maar er werd uiteraard niet opgenomen. Werd spontaan teruggebeld. Er was iets fout gegaan met de levering bij de transport. Dit werd direct opgelost. Top

Super snel

Was weer prima ervaring bij de Vergmenger. Snel advies, goede prijs en snel geleverd. Blijft een aanrader

Zeer goeie prijs voor heel goeie verf, heel snelle levering in Belgie

Op zoek naar metallic acryl verf ben ik toevallig op de site van de verfmenger gekomen. De Sikkens Alpha Metallic was overal duurder, dus heb ik ze op deze site besteld. Zaterdagavond besteld, maandagavond geleverd - de potten waren bovendienheel stevig ingepakt.

Goede en snelle levering.

Snelle levering en veel beter verpakt.

Duidelijke website. Snelle levering. Veel beter verpakt dan in het verleden waardoor blik veel minder snel beschadigd raakt. Een aanrader.

Snelle service, goede prijs en kwaliteit

Wederom bij De Verfmenger besteld. Heel tevreden!

Goede verf, op tijd verzonden

Meerdere webshops met elkaar vergelijken en bij De Verfmenger kwam ik het meest voordelig uit. Daarnaast was het een goed product en op tijd verzonden. Top!

Mooi spul

Makkelijk te verwerken en mooi eindresultaat Ik had bij de eerste laag alleen meer nodig dan gepland, waarschijnlijk door de zuigende werking van de vloer

Snelle levering, prima verzend keuze mogelijkheden, en goed verpakt.

Duidelijke site, makkelijk besteld en snel geleverd.

Na bestelling andere dag al in huis

Prima advies en service

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.