Snel en goede verzorging.

Verpakkingen soms wisselend qua kwaliteit. Levering heeft ook te maken met de nauwkeurigheid van de chauffeur. Zelf heb ik een paar keer pech gehad maar dat lag niet aan de firma maar aan de vervoerder.

Concurrerend, snel, goed verpakt

De prijzen van verfmenger zijn concurrerend. ‘S morgens besteld ‘s avonds geleverd. Zeer goed verpakt. Geen deuken in de bussen.

Nette prijzen en snelle service!

Wij hebben ons adres gevonden voor top verf en toebehoren!

Makkelijk te bestellen en snelle levering. En ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Proffesionele producten voor zeer scherpe prijzen.

Proffesionele producten voor zeer scherpe prijzen. Bij vragen geven ze zeer goed advies. Producten vaak met enkele dagen in huis.

Heel tevreden

Mijn bestelling op gewenste kleur binnen twee dagen geleverd voor de scherpste prijs!

Product zoals omschreven , zeer snelle levering .

Snel geleverd, keurig verpakt!

Zeer goede verf

Dekt in 1x op mijn gestucte muur (die ik wel had voorbehandeld)

Snelle levering, prima producten.

Prima webshop!

Scherpe prijs en snelle levering, kortom prima!

snelle levering en scherpe prijzen

De bestelde verf werd snel en goed verpakt geleverd. Scherpste prijs voor Sikkens Rubbol XD verven. Aanrader

Goede prijs en prima service.

Bij het zo e ken naar een degelijke leverancier viel mijn oog meteen op De Verfmenger

Helder advies. Vakkundig

Vlot, professioneel en snel geholpen

Afhandeling, levertijd en communicatie ok.

Alleen het blik is licht beschadigd. Hopelijk heeft dit geen gevolgen voor de kwaliteit van de beits. Die gaan we pas over een paar weken gebruiken.

Op tijd ontvangen

Prima service en snelle levering!

Mijn vragen in de chat werden snel beantwoord en de producten zijn snel geleverd. Kortom: tevreden!

Snelle en betrouwbare levering voor een echt gunstige prijs.

Al meerder malen besteld en altijd snel geleverd.

Uitstekende service

Sa vonds gebeld en de volgende dag in huis

Goede service.

vlot, voordelig

Binnen 2 dagen binnen, nette prijs en zeer goed verpakt.

Snelle levering, prima producten.

goed en snel

huismerk ipv origineel , maar zelfde product.

Aanrader

Goed spul en snel geleverd.

Alles volgens afspraak en super goed verpakt.

Alles volgens afspraak en super goed verpakt.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.