Goede service, netjes verpakt

Goede ervaring met het bedrijf, ook al eerder toen de levering beschadigd afgeleverd werd. Gebeld en ze hebben de klacht serieus genomen en een korting voor de volgende keer.

Super tevreden met de verf en service.

Verf dekt prima. Erg tevreden ook over de service.

Prima snelle verzending

geweldig

Hallo. Ben zeer tevreden. Zal vaker bij de verfmenger bestellen.

Snel en correct geleverd

Goed geholpen bij telefonisch contact.

Late levering goed gemaakt met uitstekende after sales

Had 10L latexverf besteld en gekozen voor avondlevering, maar na 4 dagen was er nog niets geleverd. Contact opgenomen en het bleek dat hun reguliere bezorgdienst niet meer dan 10kg levert in de avonduren. De medewerker heeft geregeld dat mijn bestelling meteen werd opgestuurd en de volgende dag had ik het in huis. Netjes, vriendelijk en correct aan de telefoon behandeld. Ik had een hogere cijfer gegeven als er bij mijn bestelling meteen werd aangegeven dat een avondlevering niet mogelijk was

Nette prijs voor een kwaliteits product

Netjes ingepakt en het juiste product tegen een scherpe prijs. Jammer dat je moet betalen om het de volgende dag, zaterdag, geleverd te krijgen

Goede ervaring

Bestelling geplaatst en op tijd ontvangen.

Goed service, snel geleverd.

Goed, ik ga nog een keer gebruiken.

Super service vanmorgen besteld en vanavond in huis , super aanrader!

Super service en super snelle levering! Echte aanrader!

Kleur klopte niet

Ervaring met de klantenservice was goed. Bestelling kwam op tijd. Eigenlijk geen slechte ervaring met de firma zelf. Maar de kleur was bijna wit (leek op RAL 9010) terwijl ik om Koopmans antiekwit 234 (lijkt op RAL 9001) had gevraagd. Ik had een week daarvoor een kant en klare antiekwit bij de verfhandel gehaald, dus door Koopmans gemengd. Dus het kleurverschil is enorm. Maar ik had geen keuze qua tijd en moest het gebruiken. Nu is een muur 9001 en de ander 9010. Gelukkig gaat het slechts om de binnenwanden van een blokhut. Maar ik bestel online geen verf meer. Opvallend ook: het etiket van deze perkoleum was anders dan de perkoleum bij de lokale verfhandel.

Toppy

Lekker snel

Niks te klagen!

Prima assortiment, prijs & levering

Veel en goede producten

Snelle levering, fijne website, veel keuze en goede producten

klasse

Een goed producet en snelle serve en een goede bezorging klasse

Snel en goed

Mijn pakket werd snel en goed verpakt geleverd. Ga in de toekomst zeker hier weer een bestelling plaatsen.

Zeer goed!

Goede en snelle levering!

Goede snelle service

Doen wat er beloofd is, prima service.

Snelle verzending

Goede verf, leuke prijs!

Probleem met levering

Zeer vlot en prof opgelost. Dit mag ook eens vermeld worden dat de firma er niets kanon aan doen .

Snel geleverd, snelle reactie op vragen. (Op zondag!!

De verf werd snel geleverd en omdat ik toch nog vragen had heb ik er een mailtje aan gewaagd. Ik kreeg zowaar binnen een half uur reactie! Uiteraard dik tevreden.

Snel en goed

De bestelling is snel verwerkt en was prima verpakt. Ik kon de volgende dag al aan de slag!

Prima verf

Verf laat zich prima verwerken met de roller, verwerktijd van zo'n 2 uur klopt wel. Dat is gelukkig veel beter dan bij andere epoxy coatings. Ik heb 56m2 gedaan met 10 liter, dat was wel schraal. 2 lagen aanbrengen is zeker nodig, dat zou wel in de beschrijving van het product mogen staan. De bezorging... ik zat niet bij die 95% waarbij het goed gaat. Bij mij werd het een dag later dan aangekondigd bezorgd en in de voortuin gezet

De Verfmenger levert kwaliteitsproducten tegen een zeer schappelijke prijs.

De producten die ik bij de Verfmenger koop zijn kwalitatief bijzonder goed en zeker niet duur. Daarbij is de website goed en goed toegankelijk. De levering is vlot. Kortom: uitstekend bedrijf met uitstekende producten en uitstekende service.

denken mee en doen niet moeilijk

vriendelijk personeel, geeft raad. In de winkel ook vriendelijk geholpen, hadden probleem maar dit is meteen opgelost.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.