gewoon goed

snelle levering, goede materialen, scherpe prijs, zeker een aanrader!

Vlotte levering, keuring ingepakt

Verfblik is goed ingepakt tegen lekken. Kan niks mee gebeuren

prima!

Snel geleverd. En goede kwaliteit verf.

Top geregeld en bezorgd

Het beoogde product was niet voorradig maar werd gebeld voor een alternatief en het teveel betaalde werd retour gestort

Precies zoals ik had verwacht

Ik had op internet wat rondgezocht en kwam bij de verfmenger uit. Ik heb betonverf en de nodige rollers hiervoor besteld De bestelling kwam snel en alles werd volgens bestelling geleverd.

Bestelling goed en snel afgehandeld.

Goed.

vlotte correcte levering, naar het uitziet is het product prima.

omschrijving op product, komt niet overeen met jullie advies op de website. advies opgevolgd en nu kijken of het inderdaad doet wat het moet doen.*

Prima advies en afhandeling

Wilde Sikkens Rubbol verf voor buitendeur. De Verfmenger heeft mn vragen hierover duidelijk beantwoord en vlot de verf geleverd! Zeer tevreden!

Twee maal verf besteld en de andere dag al in huis. Ga er zeker meer bestellen

Uitmuntend snel en voordelig

Morgens besteld avonds geleverd voor zeer concurrerende prijzen. Top

Super snelle levering En goede prijs

Snel, betrouwbaar, ga bij jullie vaker bestellen

Uitstekende klantenservice, snel levering. alles compleet en goed ingepakt. Ik ga bij deze winkel vaker producten bestellen.

Snelle en correcte levering. Top product!

Snel, compleet en goed verpakt !

Eenvoudig te bestellen. Veel keuze. Snelle verzending. Uitstekende verpakking. Nu 3x besteld en alle 3x perfect.

De volgende dag was mijn blik vernis binnen. Dat maak je niet vaak mee!

Goed en voordelig

Snel en goed

Ondanks schade bij levering alles keurig opgelost

Zending was beschadigd ontvangen maar ze hadden alles perfect opgelost en opnieuw toegestuurd

Snel geleverd en goeie prijs

Inmiddels een aantal keer besteld, altijd snel in huis en prima kwaliteit.

Zeer snel geleverd!

Heel snel en netjes geleverd

Prima service en leverinv

Na veel gezocht te hebben op internet hadden ze hier toch de gunstigste prijzen. Snelle levering ! Kortom de volgende klus bestelling zal zeker weer via de verfmenger zijn.

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd en ik werd steeds op de hoogte gehouden van de stappen bij de levering. Ik heb het product nog niet gebruikt, dus over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen.

Voor 10 uur besteld. Zelfde dag geleverd.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.