Van zeer slecht naar goed

6 blikken verf besteld, snel geleverd echter alle blikken enorm gedeukt. Mail met foto gestuurd en snel daarna werd ik gebeld. Deuken in blikken is tijdens vervoer gebeurd en zou met vervoerder opgenomen worden .Zelf zijn we overeengekomen om lege blikken na te leveren zodat we het over kunnen gieten. Deze waren de volgende dag binnen. Voor mij oké zo.

Goede verf

Goede dekkende verf.

Snel in huis en voordelig

Snel in huis en voordelig. (Dag extra door fout vd koeriersdienst). Ook toen de koerier een dag later zou komen netjes een mail van de verfmenger gehad.

Snel en vakkundig

Klant gericht Snelle levering Goede service Vakkundig

Bij vragen kreeg ik gelijk en duidelijk antwoord. Goed verpakt.

Verf van de Verfmenger vind ik prima!

Mijn vaste verf winkel. Vlotte communicatie. Het eigen merk verf is prima verf. Tsja..Wat moet ik er nog aan toevoegen?

Goede producten tegen een scherpe prijs

Prima leverancier van topmerken verf.

Snel en goed geleverd voor aangename prijs.

De verf zoeken op de site ervaarde ik als niet eenvoudig. Echter de levering en de prijs stemde mij weer vrolijk.

Snel en goedkoop!

Snel geleverd en een stuk goedkoper dan elders.

Meedenken welke verf beste voor muur

Vooraf via chat contact gehad en advies gevraagd. Na bestelling was 1 kleur niet direct beschikbaar en werd netjes gebeld. Levering was snel binnen.

Fijne producten, lage prijs en goede service.

Ben zeer tevreden met prijs, kwaliteit maar vooral de service. Producten worden snel geleverd en bij problemen zijn ze direct te bereiken en oplossings gericht.

Snelle levering en goede kwaliteit

Een snelle levering en de ecoleum is van goede kwaliteit. Zeker een aanrader om hier vaker te bestellen!

Snelle service, prima prijs.

Snel geleverd, zonder problemen nog iets toegevoegd wat ik vergeten was te bestellen.

Snelle en adequate levering

had een specifieke verf nodig - was op voorraad en werd de volgende dag geleverd.

Snel en goed

De bestelling was correct en op tijd geleverd.

Snel geleverd en goed verpakt. De dozen waren wel een maat of 2 te groot waardoor ik een halve vuilniszak heb gevuld met onnodig 'afval'.

Goed product vlot geleverd

Goed . en snel geleverd . Ik bestel weer ! Vrd grt henk

Zeer betrouwbaar

Makkelijk online te bestellen. Zeer overzichtelijk site. Heel veel keuze in verf en schilder materialen. Snelle levering , zeer goed verpakt. Een aanrader

Correct en snel geleverd

De blikken in een beschermde verpakking ontvangen.

Goed Transporteur matig

Volgens afspraak en een prima prijs

Doen wat er wordt beloofd

Pakket goed, en op tijd ontvangen.

Gewoon goed en snel

Prima website, ruime keuze, snel geleverd. Zeer tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.