Product voldoet aan verwachting

Uitstekend behulpzaam

Slecht rollers

Super goed..

Zeer snel.. goed verzorgt product.. Ga hier vaker bestellen.

Goede service, goede prijs.

Niet de volledige vijf sterren gegeven omdat ik problemen had met een epoxy kit (inhoud was gedeeltelijk hard) maar na hier contact over gehad te hebben op een zeer kundige manier opgelost en de fout is hersteld. Tevens zeer gedegen advies gekregen over de producten en hoe te verwerken. Ik hou de site zeker in de gaten mocht ik nog wat nodig hebben.

Snelle levering, en goede prijs!

Prompte levering, en goede prijs!

Goede kwaliteit en supersnelle levering

Prima spullen, snelle levering

Ik moest snel verf hebben, en was binnen 24 uur binnen. Verder een goede prijs en groot assortiment.

Product zoals beschreven Snelle levering.

Snelle levering. Goed verpakt. Werd goed op de hoogte gehouden wanneer geleverd werd.

Top verf

Mooie verf, doet wat het beloofd!

Netjes

Snelle levering. Goede service. Keurig verpakt.

Uitstekende website

Ik werd goed geholpen bij de klantenservice. Het lukte me niet helemaal zelf om eruit te komen maar door de hulp die ik kreeg is het toch gelukt.

Ik heb ervaren dat De verfmenger snel het bestelde verf levert.

Ruime keus en perfecte levering

Goede uitleg bij het product. Levering bij een geringe bijbetaling de volgende werkdag s-avonds afgeleverd.

Top geregeld

Wat ik besteld heb is binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Was vergeten huisnummer te vermelden, werd hier netjes over gebeld.

perfecte en snelle levering en prima product

Snel en prima product. Op zich is Sigma natuurlijk in de regel prima materiaal.

Zeer prettig

Zeer goede en snelle service

Mooie prijs en snel geleverd

Producten zijn goed en scherp geprijsd. Verzending ging ook vlot

snel en goed

snel,goed en niet duur,koop zeker weer.

Prima prijs snel geleverd

wat wil je nog meer

Binnen 2 dagen binnen voor een scherpe prijs!

Super snelle levering

Snelle levering van prima producten . Zeker aan te bevelen!

Kwaliteit en snelle levering

Goede duidelijke website en snelle afhandeling van de bestelling.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.