Niets aan toe te voegen

Snel geleverd en ook credits voor de koerier.

Snel. Kwaliteit

Geheel prima

Top Service!

Goede kwaliteit verven voor een goede prijs . Aan te bevelen voor iedereen. Bedankt voor de goede service.

Prima producten, goede prijsstelling en snelle levering!

Naast de prima producten en snelle levering heb ik ook een goede ervaring met de chat mogelijkheid voor vragen over product en toepassing. Vlotte reactie, zelfs in het weekend !

Perfect volgens afspraak

Makkelijk en snel te bestellen

Top geregeld goed product

Produkt was snel geleverd en heel goed verpakt,en top dat er ook al een roller bijzat zeer goed geregeld en fijn product

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering + extraatje

Afspraken wRen nagekomen dus perfect

Zeer goed vriendelijk te woord gestaan en snelle service

Gewoon goed.

Vlotte levering. Keurig netjes verpakt. Alleen maar goed.

Vandaag besteld morgen in huis kon ik meteen aan de slag.

Uitzonderlijk snelle service voor topproducten tegen een scherpe prijs

Voor mij staat buiten discussie dat dit de beste leverancier is voor alles wat je nodig kunt hebben op het gebied van verf. Alles is verkrijgbaar, kennis en advies is binnen het bedrijf paraad. Daarnaast is de service uitmuntend en de prijzen scherp

Prima en snel geleverd

heel goede service !

Wij kunnen niet anders dan heel tevreden zijn over de correctie service en vlugge levering.

Prima geholpen.

Prima geholpen

Goed service. Super verf

De verf was goed en werd goed en snel geleverd.

Goede communicatie, service en verf

Bestellen en leveren top. Was iets fout gegaan waardoor ik verkeerde verf ontving. Direct contact gehad en opgelost. Een aanrader! Prima service!

Erg tevreden

Snelle levering van kwaliteitsverf tegen de laagste prijs.

Bestelde plamuurmes niet aanwezig

Netjes andere aangeboden en als extra Stanley mes en handschoenen voor epoxy bij gedaan super opgelost

Ik ben heel tevreden. Er miste iets bij de bestelling en dit is direct opgelost. Bij een volgende bestelling kreeg ik twee rollers gratis.

Op snelle en correcte manier mijn bestelling ontvangen.

Mijn bestelling geplaatst, en had nog een vraagje. Even chatten, onmiddellijk reactie op mijn vraag. Duidelijke communicatie waardoor levering vlot verlopen is.

Hele snelle levering

Verf was goed verpakt en snel geleverd. Goeie kwaliteit

Snelle levering en goed advies

Moet het product zelf nog aanbrengen. Kreeg snel antwoord op mijn vraag via mail en telefoon over de juiste mengverhouding en wijze van aanpak.

Niet duur netjes geleverd en op tyd

Goed geregeld

Perfecte verf, Mooie prijs.

Snel en goed

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.