Blanke lak besteld, maar was niet blank.

Ik was op zoek naar blanke lak. Deze werd heel snel geleverd. Waar ik heel blij.mee was. Alleen kon ik deze helaas niet gebruiken en staat deze aan de kant.

Snel en veilig verpakt

In het weekend besteld en op dinsdag geleverd, perfect. Kwaliteit verf uitstekend En veilig en stevig verpakt. Maar twijfel over de juiste inhoud in liters

Goed advies via de chat gekregen

Goed advies gekregen over de pigmenten die niet goed door de verf zaten, bus bleek niet in de schudmachine te hebben gestaan, na blik weer gesloten te hebben en goed geschud en opnieuw goed geroerd geen last meer, door de chat functie snel opgelost.

Snelle levering tegen zeer scherpe prijs!

Verf op kleur besteld en volgende dag al bezorgd.

Goede prijs/kwaliteit

Correcte levering tegen een prima prijs en op de beloofde tijd.

Correcte levering tegen een prima prijs en op de beloofde tijd.

Makkelijk, snel

Goede site, snelle goede service!

Uitstekende afwikkeling van mijn bestelling.

Het bestellen ging heel goed. Niet duur en prima product. De snelle verzending is echter super. Komen afspraak na en zelfs in avonduren. Uitstekend!

Besteld en snel bezorgd

Goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Bovendien gratis levering.

Topverf voor een scherpe prijs.

De door mij bestelde verf werd snel en zeer goed verpakt verzonden. Ik werd gebeld door een medewerker die meedeelde dat de emmer van 12.5 liter muurverf niet meer beschikbaar was. In plaats daarvan bood hij mij 3 x 5 liter aan, zonder meerkosten.

Fijn dat ik ook voor een goed advies bij jullie telefonisch terecht kon.

Jullie zijn telefonisch goed bereikbaar voor een schildersadvies. Geen wachttijd. Fijn.

simpel besteld direkt geleverd

simpel besteld direkt geleverd

Snel geleverd, goede verf

Zoals in de onschrijving

een prima website met een prima levering en uitstekende verf.

De verfmenger kwam ik tegen in mijn zoektocht naar verf. uiteindelijk heb ik de verf besteld en deze is op een prima manier bezorgt. Daarnaast ging alles op een simpele maar uitstekende wijze. De verf die ik kocht is een uitstekende verf die op een prettige manier verwerkt is.

Goed geholpen. Fout gemaakt bij bestellen, deze werd meteen dezelfde dag hersteld. Daarna ging er wat mis bij het bezorgen. Goeie communicatie en binnen 2 dagen had ik alles in huis!

keurig geregeld

net bedrijf

Zeer goed geholpen.

In eerste instantie was er een probleem geweest met de mengmachine waardoor de verkregen verf in op kleur was. Echter is dit zeer fijn en zonder problemen hersteld. Hulde!

Snel

Snelle verzending, snelle reactie bij vragen over de verf en echt een stuk goedkoper dan andere aanbieders!

super

altijd netjes verpakt en op tijd geleverd echt super

Voor mij de beste lak

Zoals altijd op tijd geleverd, juiste mengkleur, en niet onbelangrijk een scherpe prijs....

Zeer snel geleverd precies wat ik besteld had. Veel aandacht geschonken aan het verpakken van het product. Smiddags besteld en de volgende dag al in huis. Werd goed op de hoogte gehouden van de statis van mijn bestelling. Echt een aanrader

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ben erg tevreden met het product

goed spul, goede prijs

de spullen die ik heb besteld kwamen goed verpakt aan, levertijd was prima, materialen voldoen aan mijn verwachtingen.

Snelle dienstverlening

Prima tot zover, nu nog verven

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.