Goede voorlichting, snelle levering, top product

Goede voorlichting online, product werd snel geleverd. Door goede voorlichting een goedkoper product gekocht wat zeer goed werkt. Super

Snelle levering en advies op mast

Fijn advies en snelle levering!

top service

netjes op tijd geleverd en top kwaliteit

Superservice.

Speciale muurverf besteld, deze was niet meer leverbaar. In overleg een ander soort geleverd die ook nog duurder was. Klasse. De verf van fabrikant Koopman is super muurverf. Nog nooit zo'n klasse product in handen gehad. Alles dekte ineen keer. Wel wat taaier om te verwerken w.s door de lijnolie die toegevoegd is. De service van De Verfmenger is echt Fries super

Top levering

Snel en goed

Prima.

Snelle levering, prijs kwaliteit verhouding zeer goed!

Snelle levering en duidelijke site! Goede, betaalbare producten! Duidelijke uitleg bij producten.

Snelle levering en prima verpakt.

Heb bij de bestelling van 1 blik verf het verzoek gedaan voor een extra roerhoutje. Ze hebben er zelfs 4 bijgevoegd. Dat wil dus zeggen dat men wel degelijk naar de opmerkingen kijkt. Prima ervaring.

Snelle levering van topkwaliteit verf

Ik had een specifieke kleurcode mengverf op het oog, maar er was geen lopende aanbieding in de bouwmarkt. Zo kwam ik op verfmenger terecht, waar ik voor een betere prijs een betere kwaliteit verf kon krijgen. Na 2 dagen was de verf al binnen, een dag sneller dan verwacht, dus ik ook een dag eerder aan de slag gegaan. En wat was het fijne verf! Voor mij nooit meer anders, ik ben een nieuwe vaste klant!

Prima service bij verfmenger.

Na bestelling en betaling van de verf was alles binnen 24 uur in huis. Correct geleverd zoals afgesproken.

Snel geholpen en degelijke spullen

Werd erg snel geleverd en goed en netjes

Snel geleverde producten

Bij verfmenger kun je gerust je verfspullen bestellen. Ze leveren de producten snel af en voor een mooie prijs. Alleen een verbeterpuntje bij het leveren van verf. Graag gezien als roerstokjes er bij gelevert worden.

Mooie site, handig om te bestellen en de verf netjes ingepakt en bezorgd! En als verrassing in de doos nog een lak rolletje!

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Duidelijke website en scherpe prijzen.

Goeie service!

Gemakkelijk te bestellen en altijd snel geleverd aan huis. Tevens daar vaker kwasten besteld die zeer goed (her)bruikbaar zijn!

Ronduit prima

Goed assortiment tegen prima prijzen en zoals altijd keurig snel geleverd

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Kwaliteit en super snel geleverd.

Fijne website artikelen goed te vinden en snelle levering.

Goeie winkel

Goed geholpen expertise

Snel en niet duur

‘s avonds besteld en de volgende dag geleverd. Verf op kleur gemaakt. Super snel. Daarnaast heb ik geen goedkoper adres gevonden.

Prima en snelle levering

Prima, snel en goedkoop!

Goede levering

Snelle levering en goed product.

Goed product, goede prijs,snelle levering

Goed product, goede prijs, snelle levering

Snelle afwikkeling

Ik bestel al jaren verf bij dit bedrijf nooit problemen gehad. Snelle leveringen en de bestellingen kloppen altijd.

goed en snel de bestelde artikelen ontvangen

de verfmenger en snelle brenger is top kan geen ander tegen op.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.