Goede producten en kwa prijs ook een snelle levering niks op aan te merken.

Redelijk positief.

Levering duurde iets langer dan verwacht. Verder goede(Nelf) verf. Blikken goed verpakt maar in een te grote doos. Blikken verf zijn iets beschadigd.

Goede muurverf

Mooi product goede dekking makkelijk rolbaar zeer tevreden.

Ideaal

Zeer goede service

Uitstekende verf!

Na een goed advies radiatorlak op kleur gemengd besteld. Dit is uitstekende verf!

Goede verf snel geleverd

Goede ervaring met product en snelle levering

Topverf en snel geleverd !

Goede kwaliteit latex. Snel geleverd; de volgende avond voor maar € 1,95.

Kwaliteitsverf voor scherpe prijs

Goede service en snelle levering

Vlotte afhandeling van de bestelling

Overzichtelijke site en goede prijs.

Prima verf voor een prima prijs!

De order is meteen verzonden er is duidelijke communicatie wanneer deze aankomt kortom Top een aanrader.

Prima ervaring opgedaan met verfmenger

Eerste keer verf bij verfmenger besteld. Keurig op tijd afgeleverd. Bestel volgende keer weer bij verfmenger.

Al een paar keer besteld want steeds is top verf hier het goedkoopste. Levering is super snel. De verf is steeds heel netjes verpakt. Communicatie en info op de website precies zo als je t graag hebben wil. Zou werkelijk niet kunnen zeggen wat er beter zou kunnen. Bestel graag de volgende keer weer hier.

Topverf!

Mijn schuur moest hoognodig geverfd worden, de Topdeq Cronoleum Zwarte Beits ging er gemakkelijk op en trok mooi in het hout. Je ziet niks meer van de oude laag.

prima verpakt

Bestelling binnen 1 dag in een zeer zorgvuldige verpakking afgeleverd.

Binnen 1 werkdag bezorgd en voor een zeer nette prijs

Snel en scherp geprijsd

Snelle levering en een hele nette prijs. Top!!

Prima service en uitstekend verpakt.

Prima service en uitstekend verpakt voor vervoer.

Beter dan verwacht

Hoge kwaliteit vliesbehang en dito lijm. alles keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. Prijsgunstig, zeker als je de tijdwinst mee laat wegen omdat dit product zich makkelijker laat verwerken en een mooier eindresultaat oplevert.

Positief

Goede prijs/kwaliteits verhouding wordt gecombineerd met een snelle levering.

Goede prijs/kwaliteitverhouding wordt gecombineerd met een snelle levering.

Sneĺle levering, geweldige schilderspullen

's avonds besteld, de volgende avond had ik de verf. Een pot,tweede voor de halve prijs. En topverf. Goeie zzk, toch?

Goed snel en goedkoop Wat wil je nog meer?

Prima, volgens afspraak geleverd

Werd zelfs telefonisch op de hoogte gesteld dat het wellicht iets later zou zijn. Verpakking was ook prima verzorgd.

Top advies, goede verf en scherpe prijzen !

Ik had verf besteld en betaald die (zo bleek later) niet meer leverbaar was. Medewerker belde mij op of ik ander product wilde óf mijn geld terug. Op advies van de medewerker voor ander product gekozen en dit bleek uitstekende verf te zijn.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.