Netjes verpakt en goede kwaliteit

Goede prijs, snel geleverd.

Goede prijs, snel geleverd.

Goed geholpen!

Goed geholpen, zowel als via de site als telefonisch. Behang is van goede kwaliteit.

Netjes gebeld en alles perfect geregeld / snel bezorgd

Er was een kleine wijzinging nodig met mijn bestelling. De Verfmenger belde netjes dat dit nodig was. Daarna alles direct goed geregeld en de volgende dag bezorgd. Top!

snelle levering, goede producten

Duidelijke website met kwalitief goede producten en een snelle levering

Positief

Goede producten,scherpe prijzen en sneller levering.Alleen bij betalen voor zelfde dag verzending is een minpunt.

Zeer klantgericht en gericht op klanttevredenheid

Vraag maar aan Stefan

Merkbeits zoals verwacht en avondlevering op tijd

Merkbeits gekocht (Koopmans Perkoleum, wat uitstekend is) en avondlevering was op tijd. Ik bestel vaker bij de Verfmenger.

Snelle service/kwaliteit

Voor een behangklus renovlies en lijm besteld. Goede transportservice en materialen zijn van goede kwaliteit! Het zit er weer allemaal strak op de muur!

flexibel en klantgericht

product toch niet op voorraad, goede vervanger geleverd

Fijn renovlies, super snel geleverd!

In de middag besloten de dag erna renovlies te behangen. Via de site zo de juiste spullen besteld. De volgende dag al geleverd! Vriendelijke bezorger! Mooie stevige rol (150 gram), zover ik er verstand van heb, goede kwaliteit.

Een klein probleempje met de bezorgdienst maar dat is netjes opgelost. Prima mensen daar.

Prima producten en men denkt graag met je mee.

Prima verf snelle levering!

Gewoon erg goed en super snel helemaal top.

Goed snel en goedkoop

Beste verfwinkel naar mijn mening. Beste prijzen en topverven zeker het eigen merk is zeer goed in prijs/kwaliteit. Enige wat beter kan is dat je soms iets andere spullen (gereedschap) krijgt dan besteld. Ze hebben het dan noet op voorraad en vervangen het dan voor oets anders wat niet altijd is wat je wilt.

Excellent

Vakkundige begeleiding, snelle levering

Uw advies op mijn bestelling was van grote waarde.

Op uw advies kreeg ik de juiste verf.

Groot assortiment, RAL kleuren, Snel besteld en geleverd

Groot assortiment, RAL kleuren, Snel besteld en geleverd

uitstekend

snelle levering, goed prijs kwaliteit verhouding goed assortiment producten

Prima service!

Bestelling geplaatst. Levering volgens afspraak. Op de hoogte gehouden via de mail. Prima service.

Goede snelle service

Snel antwoord op vragen en snelle levering

Kan prima bestelling invoeren, bestelling volgens afspraak op tijd gekregen.

Ik ben goed tevreden snelle levering prima product.

zeer goed assortiment en aantrekkelijke prijzen

en ook nog zeer snel geleverd

Snel levering super prijs

Snel levering. Kwaliteit en prijs goed

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.