Scherpe prijs, snelle levering

Scherpste prijs, snelle levering.

Dik in orde

Ook bij een heel klein foutje wordt het direct rechtgezet. Zoals het hoort! Zeer tevreden!

alles keurig (zoals besteld) geleverd

overzichtelijke site snelle levering

Uitstekend! Supersnel geleverd door Trnkrs.

Product besteld en supersnel geleverd door Trnkrs met zeer nauwkeurige bezorgtijd. Super: volgende keer weer.

Superblij dat ik deze site heb gevonden!

Al een tijd op zoek naar deze specifieke verf, gelijk 2 emmers besteld en heel tevreden met het resultaat, de levering was snel en correct. Ik ga binnenkort weer verf bestellen hier!

Super goed en snel geleverd.

Super goed produkt en snel geleverd.

Netjes verpakt en volgens planning geleverd.

Supersnelle levering!!

Supersnelle levering en ook de extraatjes die erbij zaten...geweldige service!! mocht ik meer verf/verfbenodigdheden nodig hebben dan zal ik hier zeker weer bestellen!!

Goede en snelle service

Snelle reactie van persoon was vergeten om erbij te zetten Dat het avond levering moest worden Via chat was het zo geregeld

Goedkoop en kwaliteit in 1

Snel geleverd. Als ik 1 puntje van aandacht mag geven, de verzorger was te beroerd om 10 meter te lopen en het thuis af te leveren, heb mijn vriendin moeten bellen anders had het voor aan de weg gestaan als het aan de bezorger lag. Maar goed, dat ligt verder niet aan jullie.

Vlotte levering, goed product

Vlot geleverd en ook goed verpakt, helemaal geen enkel probleen ondervonden. Ik had een paar minder goede recensies gelezen en had enige twijfel om te bestellen, maar ben heel blij met mijn verf en het schildert ook nog eens fantastisch. Gewoon goed dankjewel.

Zeer tevreden over het advies en snelle bezorging. Tevens goede prijzen.

Geweldige service en kwaliteit voor weinig geld

Ik zal hier zeer zeker mijn volgende verf weer kopen.

Snel en uitstekend geleverd

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Meedenkend.

Goede communicatie over levering, prima verpakt.

Mooie verf voor een mooie prijs

Verf is mooi. Een laag is echter niet voldoende op een gestucte muur.

Kan echt nergens beter.

Snelle levering en goed geholpen

In 1 woord SUPER !

Ik koop hier al jaren mijn verf en behang spullen . Perfecte kwaliteit en prima service . Voor eventule vragen ook goed geholpen en helemaal bijzonder is de mogelijkheid om je product (kleine) nog dezelfde dag in huis te hebben . Hier kunnen een hoop webwinkels nog wat van leren .!

Productkennis en een heel goede prijs

Vakmensen die weten waar ze over praten Zeer klantgericht, komen hun afspraken na De prijs, het advies , de correctheid van handelen Niets dan lof!

Goed en snel

Goede verf en smelle levering

Uitstekend!!

Snel en hele goede service en voor elke vraag bereikbaar!!

Goed bedrijf

3x wat besteld keurig geleverd

Goed verlopen, zeer goed verpakt prima

Voordelig en snelle levering

Prima prijss-kwaliteit verhouding, snel geleverd en goed verpakt.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.