Goede, snell en voordelige levering

Snel, en voordelig geleverd, goed verpakt. Voldoet aan de verwachtingen

goede prijs en snelle levering

Gemakkelijk de goede kleur verf te bestellen en een snelle levering. Zending wordt goed verpakt.

Goed geleverd

Kreeg er nog gratis een setje verfhandschoentjes bij

Snelle levering en goedkoper dan ergens anders plus nog gratis rolletje. Dus prima geen klachten.

Snelle levering. Product zoals omschreven.

Zie hierboven.

Vlotte levering tegen een gunstige prijs.

Verf besteld in mengkleuren. Snel geleverd voor een concurrerende prijs!

Prima bedrijf en goede verf

VP Extra Mat - 10L goede verf voor een redelijke prijs.

Heb bij verfmenger renovlies besteld met bijheorende lijm. Alles verliep vlekkeloos en de kwasten zijn ook van zeer goeie kwaliteit met een scherpe prijs!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima levering. Snel en goed verpakt en ook een prima prijs. Alleen het zou jullie sieren om er wat roerhoutjes bij te doen.

Goed product, goede verpakking en snel bezorgd.

Deze keer alleen verf besteld, evenals voorgaande keren snel bezorgd en goed verpakt. Volgende keer weer via de Verfmenger.

Prijs, kwaliteit is prima in orde!

Snelle levering. Goed verpakt. Kwaliteit is prima!

TOP

s’ Morgens besteld, s’avond spullen ontvangen :)))

Goed en snel geleverd

Mijn verf goed en snel geleverd in een goede doos waar de verf in opgesloten zit zodat de kans op een beschadigd blik bijna uitgesloten is. Volgende keer weer. top!!

Super snelle levering g en echte kwaliteit verf

Super 's morgens besteld en 's avonds al geleverd, echte merk verf voor een perfecte prijs. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Goede prijs en de volgende dag in huis

Een emmer pastolex spacklatex besteld. De Verfmenger was de goedkoopste en ook nog eens de volgende dag in huis. De beste latex die je kan bestellen, doet wat het belooft, dekt in één keer en geen strepen!

Snelle levering en gratis verfhandschoenen. Top!!

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede service

Prima verf prima prijs prima levering

Alles keurig netjes op tijd geleverd.

Heel netjes verpakt en op tijd geleverd.

Perfecte service

's Avonds kreeg ik mijn bestelling nog in huis

Snelle Levering, uitstekende kwaliteit en scherpe prijs.

Snelle Levering, uitstekende kwaliteit en scherpe prijs.

Snelle levering , goede prijs

Op zoek naar test van goede betaalbare hoogglans buitenlak, op deze site overzichtelijk productvergelijk met ervaringen en recensies.

uitstekende service en snelle levering

snelle reactie ook op vragen via de mail.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.