Snelle en correcte service

S1avonds bestelling geplaatst en de volgende dag wordt het verstuurd en netjes en goed verpakt.

De informatie en bestelling en de afhandeling incl. bezorging was uitstekend.

goede info met snelle zorgvuldige service.

Info gevraagd, bestelling gedaan en snel bezorgd.

prima verf

goede dekking en smeert voortreffelijk

Geweldig!

Super goed advies, voor een mooie prijs proffesionele verf, verzenden is echt super!! Snel en gratis ook nog! Ik ga vaker via de verfmenger bestellen!!

Goede kwaliteit en snelle service

Door de snelle verwerking van de bestelling heb je op tijd je verf in huis, verder is de verhouding prijs/kwaliteit prima!

Altijd snelle levering en goed verpakt.

Al meerdere keren verf besteld en elke keer zeer snelle levering en zelfs persoonlijk contact omdat ze het nog sneller konden afleveren dan gepland. Verf is altijd zeer goed ingepakt.

Goed product, levertijd was wat onduidelijk

De verf is heel goed. De link van de verzendinformatie werkte niet

Super snel geleverd

Voor elke probleem hebben ze een oplossing

Een aanbieding is echt een aanbieding , vergelijkbaar met de bouwmarkten

Supersnelle levering ! Toppie

Ik zocht naar een bepaald meek buitenverf en kwam op deze site terecht. Duidelijk en vooral zeer snelle levering

Snelle levering, uitstekend verpakt!

Overzichtelijke website waar ik snel vond wat ik zocht. Levering was vlot en de pot verf was in een stabiele voetplaat gefixeerd en de doos was rondom afgevuld met schokabsorberend materiaal. Echt top!

Doen wat beloofd wordt

Goed , snel, en advies is geen enkel probleem. Verfmenger is een aanrader!

goede service..!

goede service en zeer snel geleverd..! goede prijs voor kwaliteit…!

Makkelijk en snel bestellen en leveren. Deskundigheid aanwezig

Zeer goede service

Zeer goede service.

snel en betrouwbaar

We hadden een pot latex besteld en al snel geleverd. Ook netjes op de hoogte gehouden m.b.t. de verzending.

supersnelle levering

Helaas slechts 1 literblikken verf, maar de blikken die ze hebben zijn uitstekend en scherp geprijsd. Levering supersnel. Zelfs nog handschoenen en een roller gratis!

Zeer vlotte levering

Heel snel geleverd

Mijn bestelling niet compleet ontvangen.

Met de verf tegelijk 2 rollen schilderstape besteld. In de levering zat er maar 1 rol tape in maar op de bon stond dat er 2 rollen tape waren gepickt en verpakt. Dus gelijk een mailtje verstuurd. De volgende dag wordt ik gebeld door de klantenservice dat de tape uitverkocht zou zijn en dat ik het geld van 1 rol terug zou krijgen wat inmiddels is gebeurd. Mijn indruk: de tape was niet uitverkocht maar een foutje met de levering. Het geld terugstorten was goedkoper dan opnieuw leveren. De tape is gewoon bestelbaar dus op voorraad.

Heel erg goed

Top geleverd.

Prima webshop.

Prima overzichtelijke site, en een snelle levering.

Prima.

Lage prijzen en snelle levering.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.