Pakket nog niet binnen.

Pakket is nog niet binnen.

Product is goed, de verzending slecht

4.50 om snel te verzenden en vervolgens duurt het een week voor het product binnen is! Erg jammer

Goede producten voor een redelijke prijs, maar aanbevelen, daarbegin ik niet aan, dat mogen jullie zelf doen!

Heel fijn ondergoed

Gebruik ze al jaren. Hoewel ik geen last meer heb van continue urineverlies, draag ik ze voor de zekerheid. Bij niezen of hoesten verlies ik namelijk soms wel wat en dan is het erg fijn om geen irriterende inlegkruisjes te hoeven dragen en wel beschermd te zijn.

Betrouwbaar

Een hele betrouwbare leverancier met vriendelijke klantenservice en heel betrouwbaar ondergoed. Zo fijn voor mijn dochter om zich in deze periode niet onzeker te hoeven voelen. Zelf ook eea aangeschaft om te proberen tijdens het sporten…

Superfijn ondergoed

Hele fijne zachte broekjes, absorbeert goed zonder nare geurtjes. Blijven mooi in de was.

Comfort laat te wensen over

Ik vind het materiaal van het kruisje heel prettig dragen. Helaas is het vervelend dat het broekje opkruipt tijdens dragen en ook vervelend om op de rand te zitten.

Al jaren een tevreden klant.

Draag geen ander ondergoed meer dan dat van Sweans. Altijd goede service. Laat zelfs de folders achter in ziekenhuis en vertel de arts over dit ondergoed.

Mijn ervaring

Ik had met een onderbroek een probleem maar dit is op een erg goede manier opgelost ben erg tevreden. Goede klantenservice echt top.

Telefonisch contact zeer goed en snelle levering

Wat een uitkomst

Wat een innovatie. Fijn dat we dit menstruatieondergoed nu kunnen gebruiken.

Fijn en comfortabel

Fijn en comfortabel ondergoed. Goede pasvorm. Draag ze al jaren. Ik raad ze iedereen aan die kampt met licht urineverlies

Heel tevreden

Ondergoed zit fijn en ze gaan lang mee.

Fijne onderbroek

Het is een fijne onderbroek. Voor mij zou hij helemaal perfect t zijn als de verdikking aan de voorzijde wat hoger zou doorlopen. Achter is prima.

Prima spullen, prima service

Een door mij gemaakte fout in mijn adres werd direct in orde gemaakt. Men is ook telefonisch goed bereikbaar en de verzending geschiedt zeer snel. De geleverde producten zijn ook prima van kwaliteit.

Heerlijk ondergoed

Ik ben een fan van Swaens en gebruik al jaren het fijne ondergoed,

Zachte stof en prima pasvorm

Voor mijn LS een ideale boxershort met een goed absorberend kruis. Na het wassen duurt het wat langer dan de andere was voor het droog is. Dus heb ik er inmiddels 18 in huis. Van twee hebben naadjes losgelaten. Die heb ik zelf weer vastgenaaid.

Prettig dragen,goede pasvorm

Wel wat duur maar voor gebruik bij smetten prima!

Goede service, fijn product.

Na een retournering, ik had de verkeerde maat besteld, een snelle reactie en vlot een nieuw pakketje ontvangen.

Goede bescherming, zit fijn.

De slip zit fijn maar wat ik niet zo charmant vind is, wanneer ik een dunnere nette broek aan heb dan zie je het dikkere kruis aan de achterzijde wel erg goed zitten, daar werd ik niet blij van. Dus met bepaalde broeken vind ik ze niet heel charmant. En trek ik dus een andere onderbroek aan

Ik had per ongeluk dubbele bestelling gedaan . Alles vlot ontvangen Na contact keurig retour label gekregen

rot bestellt - schwarz erhalten

Was soll ich sagen? Ich habe einfach nicht die Ware bekommen, die ich bestellt habe und auf meine Nachfrage hat der Kundendienst schnell reagiert und die Ware umgetauscht. Die Boxershorts sind super angenehm zu tragen: sehr gute Wahl. Die Farbe ist toll!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zit comfortabel.

Goede pasvorm. Tip: het kruisje aan de voorkant iets verder door laten lopen.

Convertabel en goede kwaliteit

Zeer convertabel en goede kwaliteit

Kasteelweg 8

6125 RG Obbicht

Over Swaens Bamboo Underwear

Op basis van ervaringskennis en uitgebreid testen is Swaens Bamboo Underwear ontwikkeld. De bijzondere eigenschappen van bamboe en het unieke kruisje garanderen veiligheid bij licht urineverlies, menstruatie, afscheiding, lichen sclerosus, allergie en sport. Swaens lingerie heeft een luxe uitstraling en is zijdezacht. alle slipjes en broekjes kunnen gewoon in de wasmachine. U draagt bij aan een duurzame wereld! Swaens heeft veel modellen: Basic Ultra, Maxi, Midi, Comfort, Taille, Boxers, Strings en voor de heren Boxers en Slips. Ook aan een maatje meer is gedacht met 3XL en 4XL en voor de meiden en jongens 152 en 164. Niet voor niets mag Swaens rekenen op een grote vaste, schare klanten!