Snel en topkwaliteit

Gemakkelijk en snel . Topkwaliteit

Zéé practisch met een eigen plaatser

Practische kant van de zaak met een eigen plaatser

Kian

Na alle sites te hebben bekeken, vond ik hier de beste prijzen en de snelste levering. Een zeer handige site om geschikte banden te vinden. Ik vond zo snel mogelijk wat ik zocht. Ik ben tevreden met de aankoop en blijf jullie site gebruiken. P.S. Bandenexpert biedt ook bandenmontage aan bij hun partners. Service: 10/10

Duidelijke site met veel keuze

Site is duidelijk en heeft goede prijzen en een snelle levering. Top

Snelle service en correcte levering.

Het bestelproces verliep vlot en duidelijk, communicatie is goed. Goede prijs-kwaliteit en betrouwbaar bedrijf.

Correct en snel

Heb reeds bij deze firma besteld en steeds correct behandeld en netjes thuis afgeleverd op de afgesproken data en uur

Professional

Always correct

Snel gemakkelijk en prijs kwaliteit

Snelle levering en goed prijs kwaliteit ik raad het echt aan

Makkelijk en goed budget

Zeer snel en makkelijk Budget vriendelijk

Onervaren

Zojuist de Michelin pilot sport 4s besteld op mijn eerste nieuwe auto! Seat Leon Cupra. Heb wat research gedaan over banden en het blijkt dat de oudste band toch de beste band is wat er momenteel op de markt staat. Hopelijk stellen ze niet teleur!!

Makkelijk overzicht

Zeer goede en overzichtelijke zoekfunctie en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Levering verloopt telkens zoals voorzien en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang.

Vlotte bestelling

Aanbevolen door vrienden

Toppie

Top top top !

Goede kwaliteit banden

Mijn oude banden profiel was helemaal weg. Gelukkig komen de nieuwe banden snel aan en ook nog goede kwaliteit.

Beter kan niet

Zeer tevreden over de prijzen en levertijden!

Super handig service

Alles in 1 site!! Top service en gemakkelijk je eigen bandencentralente kiezen waar je dichtbij werkt gewoon postcode ingeven dichtbij bandencentralenkiezen en hup afspraak is gemaakt tijdens werk kan de banden ook vervangen worden terwijl je geen tijd verliest met je werk !!

Bandenexpert is de snelste en beste oplossing voor uw autobanden.

Ik heb twee keer besteld bij bandenexpert en ben zeer tevreden over de snelle oplossing en de hoge kwaliteit van de banden. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij bandenexpert.

topservice!

alles gebeurt heel correct.

Altijd tevreden correcte website

Goed dienst

Snel leveren en goedkoop

Snel, simpel, duidelijk, daar houden we van!

Ik heb lang zitten zoeken waar ik nieuwe banden kan kopen voor mijn auto. Na lang zoeken maakten we kennis met Bandenexpert.be De aankoop ging vlot, en alles werd heel duidelijk aangegeven. Ben super geholpen, en wacht mijn banden af die overmorgen zullen aankomen!

Goede en snelle levering

Heb in het verleden al eens banden besteld bij jullie en was zeer tevreden.

Snel en goedkoop geholpen

Vlotte website, snel mijn banden gevonden. Betaling is vlot gelukt.

Ruime keus en goede service

Bij bandenexpert heb je een ruime keus uit kwaliteit banden. De prijzen zijn scherp wn er zijn genoeg steunpunten om de banden te laten monteren. Tevens is de website overzichtelijk en kan je goed navigeren naar de voor jou geschikte banden.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen