Snel en efficient

Snelle levering aan competitieve prijs !

snelle en juiste levering

snelle en juisre levering

Good impressions

competitive prices. speed of ordering. overall satisfaction

Supervlot en correct

Heel vlot en correct

snelle levering en plaatsing

levering en plaatsing was net zoals de vorige keer top!

Vlugge levering en goede kwaliteit prijs verhouding

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Niets zo makkelijk ....

MET BANDENEXPERT NOOIT PROBLEMEN

IK KOOP IN VOLLE VERTROUWEN BIJ BANDENEXPERT ALTIJD STIPT OP TIJD GELEVERD BEN EEN ZEER TEVREDEN KLANT VRIENDELIJKE GROETEN .

Tot op heden zeeeer vrouwvriendelijk :)

Want als alleenstaande vrouw met 3 kinderen sowieso niet fijn om banden te moeten vervangen...als de service dan mee zit is dat top :)

Nou dat ging vlot

Op zoek gaan naar nieuwe banden wordt hier echt wel makkelijk gemaakt, je kan merken en types vergelijken vanuit je luie zetel. En de prijzen zijn meer dan competitief. Ineens ook montage bij besteld, wordt aan huis gedaan. Top.

Levering

Bestelling op tijd geleverd, prijs banden prima!

Goede site met veel keuze.

Goede site met veel keuze. Word geleverd bij garage naar keuze en binnen de week in heel belgie Gewoon perfect

Topservice

Snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.

top

kleinschalig bedrijf maar goed afgehandeld

Topbanden, hopelijk valt het verbruik ook mee . Goede service door Yves in Wommelgemse bandencentrale

Service

Service na aankoop

HEEL GOED EN SNEL

thx !!

Super banden

Altijd heel blij met het merk superia banden kunnen veel km aan voor een mooi prijs koop ze al ruimen tijd de vorige hebben 60.000km gereden en ik rij vrij stevig

Goed en snel

Snel en betrouwbaar

Snelle vlotte levering

Prijs-kwaliteit de beste keuze

Overzichtelijke site met gerichte zoekfunctie! Prijs-kwaliteit de beste en betrouwbaarste keuze in Europa!

Gemakkelijk en snel

Snel en goede prijzen

Zoeken naar juiste band ging vlot en veel info te vinden op de site. Alleen kon ik nergens mijn bedrijfgegevens inbrengen voor een zakelijk factuur. Ook makkelijk dat je meteen een service partner kan kiezen met de montageprijs.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen