Laden reviews...
495 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten een positieve ervaring met snelle levering en ruime keuze. Veel feedback gaat over duidelijke prijzen en vriendelijk personeel, en eenvoudig online bestellen. Sommige reviews noemen uitdagingen met montage of logistiek, maar de meerderheid raadt aan. De winkel wordt als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk beschreven met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Tevreden over alles de klantenservice, de levering, de prijzen en zeker tevreden over mijn aankoop.
Maria
Grimbergen
Bon produit , Ravi. Bonne qualité. Cependant cela aurait pu être mieux emballé que du simple film plastique et les pneus (démo comme neuf) aurait pû être nettoyé ( propre et graissé)
Pierre Tordoor
Melen
Ik was op zoek naar zeer specifieke banden. En de website was eenvoudig te doorzoeken met duidelijke informatie bij de band zelf.
Dirk van Hoijweghen
Edegem
Vlotte levering De juiste banden en geen fabrieksfouten
15 July 2026
Yves
Linter
Snel en correct geleverd, achteraf ook een garagist gekozen vd website om de banden te plaatsen. Alles correct verlopen.
15 July 2026
Mady
Vorselaar
Banden in goede staat geleverd volgens afspraak.
14 July 2026
Marc
Temse
Je suis tres content du service. Tres professionnels
14 July 2026
Snel voortgeholpen, duidelijke website
13 July 2026
Liam
Herentals
De site gaf duidelijke informatie, met talrijke filters om de juiste bandensoort te kunnen selecteren. Bij de afrekening kon ik een montagecentrum kiezen met alle bijkomende info rond hun prijzen. Perfect.
11 July 2026
Luc
Deinze
xxxxxxxx
frank
MOL Belgie
Ik heb de banden gevonden die ik zocht; het online bestellen verliep soepel en het aanbevolen montagebedrijf was efficiënt en vriendelijk. Betaalbaar en een uitstekende service.
Christopher Lalor
Mechelen
bestellen,afspraak maken met montage center,en wordt stipt en goed gemonteert , kuhmo solus zijn de banden die ik wilde ,goede kenmerken,mooi profiel+mijn jaguar f pace die een zware wagen is, loopt boterzacht ,ja een aanrader, en de service is top,bij jrg cars desselgem incl de koffie
benny
avelgem
snel en correct met de levertijd.
9 July 2026
Ingrid
Lier
Ik gebruikte de chat functie om zeker te zijn dat mijn bestelling juist was : perfect geholpen. Bij de partner vlugge bediening voor het monteeen van de band.
8 July 2026
Magda
Vlezenbeek
Kon perfect vinden wat ik nodig had zonder poespas. Toffe ervaring.
7 July 2026
Lambert Bocken
ESSEN
Kan alleen maar zeggen correct en betaalbaar
6 July 2026
pascal
Oudenaarde
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst. Toen ik het besefte was het al een paar uren later. Contacteerde de klanten dienst. En zij hebben mij vriendelijk geholpen. Geld terug gekregen en nieuwe juiste bestelling geplaatst. Ze waren begripvol en behulpzaam. Zeker een aanrader. Bedankt banden expert
Narges
Hoboken
Zal er zeker mijn volgende set banden terug bestellen, beste prijs, snelste levering, zeer tevreden
Strijpsteen Pascal
Erpe-Mere vlekkem
Als vrouw heel gemakkelijk mijn banden kunnen bestellen
Wendy
Genk
Top ervaring! Zeer duidelijke website! Eerlijke prijzen! Snelle levering! Goeie aanbiedingen!
1 July 2026
Kain
Halle
perfecte banden aan goede prijs .. binnen de voorziene preode geleverd.. enkel pakket volgen lukte mij niet..
27 June 2026
ben
mol
Reçu rapidement et au top comme d’habitude.
Denis Dardenne
Romsée
Inloggen,invullen,opties kiezen,afronden en nu is het afwachten hoe de bestelling wordt afgehandeld.
Luk
Paelinck
De aangehouden pogingen om extra's te verkopen doen wat afbreuk aan de ervaring.
Francis
Willebroek