Netjes geleverd op korte termijn . Zeer goed

Goed, heel goed

Aanvankelijk stokte de bestelling wat maar na telefonisch contact kwam alles vrij snel in orde.

Correcte afhandeling van de aankoop op korte termijn

Correcte afhandeling van de aankoop dit op korte termijn

Super tevreden alles is goed verlopen en communicatie was top

Dat is al mijn derde besteling. Altijd vrij goed en snel afgewerkt.

Perfecte aflevering

Gebruiksvriendelijke site

Overzichtelijke site met vlotte afhandeling van de bestelling.

Efficace

Mon expérience était sastifasante

Kei gemakkelijk om te vinden wat je zoekt

Ik moest 4 nieuwe winterbanden aankopen, zonder probleem de bandenmaat kunnen invullen. Heel gemakkelijk om aan te duiden wat je precies wilt. Heel groot assortiment!

Prima materiaal

Banden zien er goed uit. Snel geleverd

Heel veel andere webshops bezocht om de prijs te vergelijken voor bepaalde merken. Bandenexpert.be blijft de goedkoopste!

Slecht

Ik ben niet tevreden met dit bedrijf. Ik heb op zaterdag besteld en het werd op donderdag geleverd. Ik dacht dat ze het nu eindelijk voor me zouden monteren, maar toen ik de garage belde, bleek de dichtstbijzijnde afspraak pas over drie weken te zijn, wat te lang was. Ik besloot het te weigeren en het te retourneren. Het retourneren bleek niet gratis te zijn. Toen vroeg ik me af: wat als ik de banden houd? Neem ik ze dan mee naar de garage en monteer ik ze in een andere garage, of krijg ik mijn geld terug voor de montage die de garage niet heeft uitgevoerd? Bandenexpert antwoordde: nee, ze geven je geld niet terug. Conclusie: vermijd dit bedrijf, blijf weg bij deze **********.

Leveren over 2 verschillende dagen ?

Goede prijs kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit, ik heb een oudere wagen en duur hoeft niet altijd.

Zeer handige, gebruiksvriendelijke en duidelijke site !

Via via deze site leren kennen, duidelijk de goedkoopste tov andere leveranciers. Bestelling op minder dan 2 minuten volledig afgewerkt en binnen 4 a 5 dagen mijn winterbanden aan huis geleverd, laat de sneeuw maar komen !!

Vlot en correct geleverd

Goede ervaring

• Zou u ons aanbevelen? Yes

TOP!

Very good services. The best company

• Ne-ai recomanda? Yes

Snel en correct geleverd!

Snel en correct geleverd!

Snel en efficient

Snelle levering aan competitieve prijs !

snelle en juiste levering

snelle en juisre levering

Good impressions

competitive prices. speed of ordering. overall satisfaction

Supervlot en correct

Heel vlot en correct

snelle levering en plaatsing

levering en plaatsing was net zoals de vorige keer top!

Vlugge levering en goede kwaliteit prijs verhouding

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Niets zo makkelijk ....

Lange Lozanastraat 142