Goede afspraken correcte prijs

Goede service ,bandenwissel vlot en correct

Alles perfect

Snelle levering alles prima

Banden van goede kwalietijd maar de opleg banden op de velg was een beetje aan de brute kant anders is er geen niets meer te schrijven

goed overzichtelijke website waar je direct de juiste band terugvindt.

overzichtelijk en beste prijs on line.

Altijd al goed geweest

Beste prijs, snelste levering, beste service

Simpel zonder teveel gedoe

Top, op zoek naar nieuwe banden en hier de goedkoopste gevonden.

Alles oké

Goede levering.

Goede prijs, te lange levertijd

Goede prijs, te lange levertijd

Website is heel overzichtelijk

Ik heb de service nog niet gekregen maar het bestellen van de banden verliep heel vlot!

Top service tegen concurentiële bandenprijzen

De banden werden snel en correct geleverd bij de plaatser van de banden, Tom Motors, te Herent. Ook hier top service tegen concurrentiële prijzen.

Ruine keuze en zeer professioneel

Echt een goede site voor banden! Super makkelijk en efficiënt! Een echtw topper.

Uitstekende support of hulp bij bestellingen

Een moeilijk geval om mijn band correct te kunnen bestellen. Maar met degelijk hulp toch nog de Pirelli band gevonden. Opschriften op de band soms moeilijk terug te vinden vandaar.

Zeer goede banden en super snel geleverd

Het was zoals beschreven, zeer goede prijs en heel snel geleverd!

Super gemakkelijk om de juiste banden te vinden

Heel duidelijke website! Aanrader!

Als leek zocht ik banden voor mijn EV, had zelf al een keuze gemaakt, toch nog even de chat gebruikt en kreeg goede info, ook waar ik alles kon vinden voor de zekerheid - echt tevreden over de info, zeer duidelijke site - zie nu uit naar de levering van mijn banden.

Schade door montagepartner en BandenExpert doet niets.

Zeer teleurstellende ervaring! Na schade veroorzaakt door hun montagepartner blijft elke verdere communicatie uit. Meerdere mails gestuurd zonder reactie. Klantenservice stopt zodra er een probleem is en nu is er nog steeds geen oplossing. Klantgerichtheid is ver te zoeken. Zeker niet aan te raden!

Heb een bestelling gemaakt en binnen de 24 uur heb ik de banden al ontvangen zeer perfect

Snel en eerlijke prijzen

Snelle en eerlijke prijzen , nu wachten op levering banden en montage

Goede service en een correcte prijs. De service in de garage was perfect, bedankt

Lightning fast at a good price!

For the best price on the market, I always get my tires delivered withing two working days. What's not to like!

Ruime keuze goede prijs

Mooie aanbiedingen Goede prijzen Professionele montage partners Snel geregeld

goede service

goed merk en goedkoop

Levering zoals gepland

Goedkoper dan elders

Goed banden Snel levering

Heb wel de ventielen niet gehad..

Heb mijn ventielen die ik ook had besteld niet gekregen.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen