Erik
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 4.252 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten een positieve ervaring met snelle levering en ruime keuze. Veel feedback gaat over duidelijke prijzen en vriendelijk personeel, en eenvoudig online bestellen. Sommige reviews noemen uitdagingen met montage of logistiek, maar de meerderheid raadt aan. De winkel wordt als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk beschreven met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Erik
Genk
Alles is perfect in orde.
Dokka Z. Y.
2070
Goede mogelijkheid om banden met elkaar te vergelijken. Aantrekkelijke prijzen. De afhandeling met de partners voor montage wacht ik nog af om te beoordelen.
Johan
Knokke-Heist
Dankjewel
Sali
Gent
Banden besteld, en dat ging zèèr vlot. Een paar dagen later de levering, en ook dit zonder problemen. Banden zijn zoals besteld,er zijn geen fouten gemaakt. Dit is zoals het moet zijn. Ik ben tevreden. Als het zich voordoet,dan bestel ik terug hier.
David
Grobbendonk
Snelle levering, altijd goed bereikbaar, wielen van goede kwaliteit, niet duur. Ik beveel ze iedereen aan.
Adèle
La Roche en Ardenne
Banden werden snel geleverd aan een aantrekkelijke prijs. De productie datum was 2626, recente banden
Jos
PEER
Snel geleverd, direct geplaatst.
Sofie Lys
Berlaar
Al een paar keer goed besteld en snel ontvangen, tevreden klant
Jan Campforts
Bevel
Dit is de tweede keer dat ik gebruikmaak van Banden Expert, en net als de eerste keer verliep alles op rolletjes. Het is een geweldig, goed geolied systeem – ga zo door!
Christopher Lalor
Mechelen
Jan
Sint-Niklaas
Banden nog niet kunnen monteren want de ventielen zijn nog steeds niet geleverd
Philip smets
Diepenbeek belgie
1 uur geplaatst
P
Genk
Veel keuze, correcte prijzen, en snelle afhandeling
Maurice Wauters
Aalst
Website - communicatie - snelheid - prijzen .... alles uitstekend
marc struelens
Overijse
Zeer snel en correct geleverd
22 September 2026
W.
Tielt-Winge
makkelijk online te bestellen - snelle levering bij plaatser - vlot afspraak voor plaatsing gemaakt - totaalofferte , geen verdoken kosten
21 September 2026
Vlotte levering
18 September 2026
Frank
Zoutleeuw
zeer tevreden, stipt, snel, en voordelig top dan top
17 September 2026
Blankenberge
16 September 2026
Kevin
Leuven
Ik had eerder dezelfde banden liggen en heb door slijtage nieuwe banden moeten plaatsen , echter waren dit niet dezelfde als degene die ik nu heb besteld en degene die er origineel op waren en van deze banden was ik niet zo tevreden aangezien ik sportief rij daardoor de keuze gemaakt om toch weer dezelfde banden als origineel aan te schaffen en hier nog geen moment spijt van heb gehad. Dit is echt een topband voor diegene die graag wat sportiever en strakker rijden. Gelukkig heb ik ook de banden met een mooie korting kunnen kopen want anders zijn ze wel 3 à 4 maal zo duur.
IMRAN AHMED JAVAHIR
kortrijk
Ben heel tevreden , super service
Lucas
kieldrecht
Snelle , correcte levering aan democratische prijs !
Inge
Boortmeerbeek