Laden reviews...
500 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten een positieve ervaring met snelle levering en ruime keuze. Veel feedback gaat over duidelijke prijzen en vriendelijk personeel, en eenvoudig online bestellen. Sommige reviews noemen uitdagingen met montage of logistiek, maar de meerderheid raadt aan. De winkel wordt als betrouwbaar en gebruiksvriendelijk beschreven met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Top selection, good price, fast delivery
14 August 2026
Oliver
Sterrebeek
VLUGGE LEVERING
13 August 2026
OP DE BEECK CHRIS
AARSCHOT
Alles heel vlot verlopen. Montage correct en vlug uitgevoerd.
13 August 2026
Annick
Izegem
Vlotte medewerking bij problemen en correcte aflevering binnen afgesproken termijn.
11 August 2026
Henri
Attenhoven
lang aan het zoeken geweest naar goede betaalbare banden met een degelijke uitleg , gevonden bij bandenexpert en ook nog eens goedkoper dan bij de concurrentie . Zeker het bezoeken waard
10 August 2026
Luc
Puurs Sint Amands
Banden waren sneller geleverd dan ik verwacht had.
9 August 2026
Philippe
Neeroeteren
Bestelling tot monteren is vlot verlopen en de banden waren de juiste die besteld geweest zijn, ook het plaatsen is goed verlopen, voor de uitlijning moet ik nog wachten of het goed gedaan is.
Erwin Verhulst
Hasselt
Zeer gebruiksvriendelijk site, heel duidelijk en alles makkelijk te vinden op merk, grote, prijs etc. De prijzen zijn ook zeer goed ik bestel mijn banden altijd bij banden expert. De service en levering is top!
Jeffrey
Tessenderlo
Mijn bestelde ventielen kwamen niet toe, Contact opgenomen en het werd zeer snel opgelost waarvoor dank.
Marc
Eeckhout
Banden ontvangen . Perfecte staat ! Goede levering !
5 August 2026
Yannick
België
Goede prijzen en handige site
5 August 2026
Benjamin
Winksele
Il me manque lescpipettes pour que jecpuisse faire remplacer mes pneux
Christine Houpresse
Chaudfontaine
Vlotte en correcte service.
François Plesier
Poperinge
Prijs kwaliteit zeker Ok Hier de banden gevonden die heel meilijk te vinden zijn Alvast bedankt
Eddy Dumortier
EERNEGEM
Super, fast, reliable, confident. The only remark is that the description of tires' indicators (such as noise, fuel economy, etc.) isn't correct on the website (compared to what is stamped on tires).
3 August 2026
Marko
Gent
2 August 2026
Bülent Yilmaz
Beveren Kruibeke Zwijndrecht
Banden werden sneller geleverd dan voorzien. Hier zal ik zeker nog eens bestellen!
1 August 2026
S
Antwerpen
De keuze was snel gemaakt via de duidelijke labels. Via de Bandenmobiel kwamen ze tot thuis om de banden erop te leggen.spaarde mij de verplaatsing.
1 August 2026
Regis
Sijsele
Levering werd netjes afgeleverd..banden netjes afzonderlijk verpakt...en Dot van de banden van 4625..dus geen oude brol
31 July 2026
Rob
Hasselt
Ondertussen mijn 2de aankoop. Overzichtelijke site met voldoende aanbod aan scherpe prijzen en snelle levering. Top.
30 July 2026
Robby Steen
Dilbeek
Ça fait déjà longtemps que je commande ici et vraiment rien à dire bon prix bon service et produit qualité incroyable je vous recommande
Beveelt niet aan
30 July 2026
sahid berrrak
Tubize
De banden waren goede kwaliteit en snel geleverd
mohamed
Anvers
Eduard Orasteanu
Oetingen
bestelling vlot verlopen. scherpe prijs. Levering onderweg
patrick
leuven
Duidelijke prijs en duidelijke opties. Levering goed te volgen. Duidelijke communicatie
Phil
Hoboken