Snelle service, genoeg keuze met deftige uitleg

Band gekocht tegen de laagste prijs op internet

Band gekocht tegen de laagste prijs op internet. Heel tevreden en snel geleverd.

werd wel wat laat geleverd, dus niet zoals vermeld na 2-3 dagen maar na een week

Snelle levering.. mooie prijs gekregen voor (demo banden)

Mooie prijs gekregen voor (demo banden)

Een echte aanrader. Goede service.

Zeer tevreden. Product zoals beschreven. Goede kwaliteit en een redelijke prijs.

Vlot en makkelijk besteld

Veel keuze en mooie prijzen

Gemakkelijk en snel

Alles ging supervlot, met goede tips over bijvoorbeeld de technische aspecten van de banden

Zeer overzichtelijke site!

Supper gebruiksvriendelijke site

Makkelijk toegangkelijke site, je vind meteen wat je zoekt en krijgt meteen vergelijkbare producten aangeboden. Een servicepunt in de buurt zoeken voor je banden te laten monteren is makkelijk, je krijgt een overzicht van de verschillend locaties met de prijsvermeliding voor de bandenwissel per locatie

Goede prijzen en duidelijke website

Duidelijke website Prijs kwaliteit dik in orde!

Vlotte keuze & website.

Ik zocht nieuwe banden en op 5 minuten was alles gekozen en besteld.

Zeer handig en makkelijk om de band te kiezen die perfect op uw eigen wensen aansluit. Betaling en verdere afhandeling via montagepartner verloopt ook helemaal vlekkeloos.

Top site

En snelle levering

prijs kwaliteit ok

demo besteld demo gekregen,prijs ok voor die kwaliteit

Zorgeloos en correct

Via de overzichtelijke website heb mijn keuze van banden kunnen maken uit de grote selectie dank zijn de info over de banden. Ook qua prijs is het een aanrader. Een speciale vermelding voor Brugge banden mobiel die de installatie snel en correct heeft uitgevoerd.

Zoals het hoort!

Steeds zoals men verwacht,alles zeer duidelijk.

Perfecte service !

Perfecte service !

Correct

Vrij snel geleverd

Snel gevonden

Ongelofelijke keuze aan scherpe prijzen. Duidelijk overzicht

Correcte levering en montage

Ik bestelde onlangs nieuwe winterbanden die normaal bijna €300/stuk kosten in de reguliere bandencentrale. Deze site bood verschillende opties, waaronder ook los budget banden, inclusief montage door een lokale centrale. Alles binnen de week geregeld!

Snelle levering en plaatsing

Super tevreden prijs kwaliteit top en snelle service

goede ervaring

!!! gebruikte band meenemen bij levering nieuwe!

Zeker niet slecht

Heel goede ervaring, 1 puntje kritiek, van het moment mijn banden besteld en betaald waren had ik graag ook onmiddellijk een bericht gekregen de bestelling en de betaling goed en wel bij jullie is aangekomen. Tegenwoordig weet je maar niet of je àlles netjes op een legaal manier is kunnen gebeuren. Voor de rest top. Dank je wel

Besteling en levering

Besteling ging makkelijk en levering ging vrijsnel

Prima levering en montage

Gezien er geen voertuiginfo moet/kan gegeven worden tijdens de on-line bestelling, kan het montagecenter voor verrassingen komen te staan i.v.m. het gewicht van het voertuig, de grootte van de naafopening m.b.t. balanceren enz.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen