De goedkoopste toppy

Perfecte firma altijd goedkoopste en snelle levering he al meerdere malen gekocht altijd tiptop in orde Zeker aanrader

Alles zoals het moet zijn.

Enkel via virtuele chat de juiste track and trace gehad. Kwam niet automatisch via de mail. Rest top ook levering dpd is top.

Super schnelle lieferung

Habe jetzt zum zweiten Mal Reifen bestellt. Beim ersten Mal ging alles schnell und reibungslos. Hoffe das bleibt beim zweiten Mal konstant.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prijs/kwaliteit verhouding

Goede website, scherpe prijzen en snelle service.

Zeer eenvoudig om te bestellen

Deze site is zeer eenvoudig, het is ook zeer interessant omdat je een montage plaats kan kiezen

Super vlotte bestelmethode

eenvoudig om te bestellen en goede prijs kwaliteit verhouding

Heel tevreden

Site gemakkelijk te gebruiken, dus bijgevolg snel banden kunnen bestellen.

Eerste maal besteld

Goed bij prijs en in garage geleverd

top service!!!

1 woord top !

Good price and fast deliver

Good price a lot of choice and fast deliver

Snel,gemakkelijk en eerlijke prijs

Ik vond de site zeer gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk. de prijzen zijn eerlijk en je kan betalen met klarna.

Goede opvolging, moet je van niets aantrekken. Gewoon naar de garage gaan en voila, klaar.

Bestelling makkelijk gemaakt

We gaan kijken we h bestelling. Gedaan

Makkelijk en snel voor elkaar

Kon makkelijk het juiste type band vinden. Bestelling vlot en gemakkelijk af te ronden.

Zeer goede prijsverhouding en datum van productie van de banden ,zeer recent geproduceerd.

Klaar en duidelijk

Klaar en duidelijke uitleg van bestelling en de keuzes aan banden. Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen

Gewoon de beste!!!

Uren vergelijken online en toch altijd bij bandenexpert uitkomen. Vlot werkende website, goede zoekfunctie, goed assortiment en beste prijs!

Scherp geprijst en super snel!!

Scherp geprijst en super snel!!

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling

1 woord TOP

steeds goede banden voor weinig geld

grote keuze uit banden in alle klassen !

Heel snel en gemakkelijk te bestellen!

Veel keuze’s!

Veel keuze voor ieders budget. De samenwerking met partners maakt het uiterst gemakkelijk om online te kopen en in je eigen regio te laten monteren.

Bestellen ging super

Bestelling ging vanzelf. Zeer correcte prijs voor een kwaliteitsvolle band.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen