top banden

mooi

Een vlotte manier van aankopen.

Vlotte levering van de banden .

Heel gemakkelijk om te bestellen en levering de volgende dag dat is gewoon uitstekend

Snelle correcte manier van werken

Vlotte eerlijke bediening

Snel gevonden wat ik net nodig had

Met geluk heb ik op jullie website een band kunnen vinden die niemand anders heeft. Geluk bij een ongeluk!

Top prijs/kwaliteit

Top prijs/ kwaliteit

vlotte services

Zeer vlotte en gemakkelijke te hanteren website, Zeer veel keuze en vlotte communicatie

Goede prijs !

Zoekmachine gebruikt om 4 banden voor mijn GLE te vinden. Voor mijn type band hebben ze de beste prijs. Ze moeten nog wel geleverd worden.

Hoe eenvoudig kan het zijn....

Prijs gekoppeld aan bestelgemak en eenvoud, top jongens en meisjes :)

Prijs ligt serieus onder de prijs bij andere dealers plus simpel kiezen waar ze geplaatst mogen worden

Vlotte afhandeling.

Tevreden

top firma

levering snel!! kwaliteit, niet altijd goedkoopstye, maar wel snelste!!

Duidelijk, gemakkelijk en snel

Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website, de bestelling kan gemakkelijk gebeuren en de levering volgt snel. De samenwerking met montagepartners in de buurt is daarbij zeer handig.

Goede bandjes voor een uitstekende prijs. Snelle levering is een bonus.

Simpel

Duidelijk overzicht van merken/kwaliteit/prijs. Mooie vergelijkingen. Voor ieders wat wils

Goede prijzen, en snelle levering

makkelijk

makkelijk besteld. de bekende merken hebben ze. snelle levering

Super service

Spotgoedkoop en toch kwaliteit .

Vlotte navigatie en mooi overzicht op de website

Ik zocht 2 nieuwe zomerbanden. Ik had nood aan duidelijkheid van prijs/kwaliteit. Dit vond ik terug op bandenexpert.be. Na een mooie zoektocht tussen heel wat duidelijke uitleg en een gedetailleerde filter vond ik mijn ideale zomerbanden. Bedankt bandenexpert.be!

Aankoop banden

Super site. Heel gemakkelijk. Leesbaar. Ze regelen alles. Van A tot Z. Aanrader.

Super vlot

Vlotte site duidelijk en correct

makkelijk,overzichtelijk en een goede prijs

deze site was een van de eerste zoekresultaten, het was ook een van de beste. een overzichtelijke site waar ik makkelijk de banden die ik wou kon vinden en bestellen, het automatisch aanraden van de ventielen wijst ook op een super service,want dit was ik bijna vergeten. dit alles EN een goede prijs? wat kun je meer vragen?

Prijs,kwaliteit en service.

Snelle levering voor de juiste prijs.

Eenvoudig, duidelijk en uitgebreid

Eenvoudige manier van zoeken met duidelijke uitleg van alles in detail en dit voor een uitgebreid gamma ! Super en snel ! Mvg

Beste prijs en correcte levering.

Scherpe prijs, snelle levering en de aanbieding van partners voor montage dicht bij de deur en correct!

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen