Zeer vlotte afhandeling

Banden bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest en aan een zeer scherpe prijs

Zeer vlotte afhandeling

makkelijk , snel en veel stock

snel te bestellen , makkelijk te zien hoeveel banden er zijn en levering is on point3.

snelle service, top prijzen !!

snelle service, top prijzen !!

Goedkoop en makkelijk online te bestellen

Duidelijke makkelijke webshop waardoor bestellen vlot verloopt!

Het is mijn eerste aankoop,maar als de gegevens kloppen,heb ji kwalitijd voor weinig geld.Mvg Hugo

Daar het mijn eerste aankoop is,heb ik nog geen ervaring met Kiyoh.

Goede winterbanden besteld , nu goede zomderbanden bestellen .

Na een goede ervaring te hebben met de Falken winterbanden . Nu nieuwe Falken zomerbanden bestellen . Correcte levering , prijs/kwaliteit , snelle levering .

Makkelijke zoektocht naar de juiste banden

De website is heel makkelijk ingericht om snel de juiste banden te vinden voor jou voertuig. Hierdoor kan je gemakkelijk scrollen. Alsook is het makkelijk dat je kan filteren op prijs/kwaliteit zodat je als iemand die er niks vanaf kent zo toch geholpen wordt.

Super gemakkelijk en over duidelijk in gebruik.

Zowel de juiste banden opzoeken, kiezen, als bestellen en betalen, allemaal zeer duidelijk en begrijpelijk. Zelfs voor wie niet erg vertrouwt is met internet, is makkelijk banden te bestellen en betalen aan een goede prijs. De side geeft ook goede uitleg over alle letters en cijfers die op een band voor komen om de juiste band te kiezen. Super.

Super,snel,gemakkelijk !

Aanrader, zeer gemakkelijk

Vlotte werkwijze van begin tot einde.

Ik heb reeds verschillende keren banden besteld. Bij vragen krijg ik steeds snel een antwoord. Alles loopt vlot en correct. Ik heb reeds andere leveranciers geprobeerd, maar bandenleader is voor mij de beste.

snelle service

super goedkoop en snelle levering

Voordeligste prijs

Na veel zoeken op het internet ben ik op deze website terechtgekomen. De prijzen zijn de goedkoopste van het internet. De levertermijnen zijn ook ideaal.

goeie koop

als men banden hier zijn kan het uitleggen

Steeds correcte en snelle levering.

Ik heb reeds een aantal keren banden bij jullie besteld en prijs vooral de correcte en snelle levering aantal. Ook prijs / kwaliteit dik OK

Goede aankoopervaring op bandenexpert.be

Duidelijke website en gemakkelijk in gebruik

goedkoop en een goed overzicht op de website!

Ik was op zoek naar banden en heb op de site van bandenexpert een duidelijk overzicht gevonden van allerlei banden. Makkelijk te vergelijken en veel goedkoper dan in een bandencentrale. SUPER!

Gewoon de goedkoopste

Hét grote voordeel is dat BandenExpert gewoonweg de goedkoopste is. Het laat je ook de vrijheid om zelf te kiezen waar je de banden wil laten monteren, of je kiest er voor om het zelf te doen. Denk niet langer na!

Heel tevreden

Ik heb dikwijls hier besteld en tevreden .

uitstekend

ze geven de juiste service voor de juiste prijs. ik raad dit ook aan vele mensen aan om hier dusdanig hun banden te bestellen

snel, duidelijk, scherpe prijs

Zeer vlotte shopervaring, verschillende sites vergeleken en bij deze was de klus op 5minuten geklaard, aanrader!

goed overzicht, vlot bestelsysteem, zééér gebruiksvriendelijk, concurrentiële prijzen!!

Website makkelijk gevonden via google, goed overzicht van de banden en heel wat goed gekozen filters die je snel bij je relevante keuzes brengen. Prijs is zeer concurrentieel, Wordt geleverd aan huis, wat top is. (eerlijkheidshalve moet ik de levering nog afwachten, gezien ik pas besteld heb). Veel uitleg over de technische kenmerken van een band. Gemakkelijke zoekfunctie naar montagepartners!

Beste prijs

de laagst mogelijke prijs,de beste kwaliteit.adviseren

Topside om te bestellen

Zeer duidelijk . Ik had snel gevonden wat ik zocht

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super goed !!

Ik was al effe op internet opzoek naar auto banden. Tot mijn garage de website naar mij heeft gestuurd. Binnen enkele minuten kon in gemakkelijk direct de juiste banden vinden voor mijn auto en voor een super goedkope prijs. Zeker aangeraden !!

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen