Beste prijs/kwaliteit

Vond deze site met de beste prijs-kwaliteit

Super goedkoop

Beste. Ik heb vergeleken met verschillende andere site online. en ik moest dit merk hebben dat ik had besteld. De site zag er professioneel uit dus te vertrouwen om te beginnen. en ten 2 de het was gwn de goedkoopste. had geen ander keuze dan van dit site te bestelen het is men eerste keer online dat ik banden bestel en zal vanaf nu altijd online zijn ik bespaar letterlijk 50% op men banden!! Greetz from the mo

Super makkelijk en veiling te bestellen

Het was super makkelijk om een passende band te vinden en door de uitstekende omschrijvingen heb ik mijn keuze makkelijk kunnen maken. Door de goede reacties en commentaren wist ik direct al waar ik moest zijn en zonder enige twijfel heb ik de banden besteld. Dit gaat zeker aangeraad worden aan mijn kennisen dat ze zonder twijfel hun banden veilig en makkelijk kunnen bestellen.

uitstekende service

ik heb voor de eerste keer bij jullie besteld en ik vind dat de service goed

Gemakkelijke en duidelijke website

Eenvoudige en duidelijke website. Overzichtelijk en makkelijk en snel uitvoerbaar.

Goedkoopste online!

Bestel regelmatig mijn nieuwe banden hier.

Tot hiertoe altijd goede ervaringen gehad met aankoop van nieuwe banden, zal nu niet anders zijn.

very good

I needed only one Continental Sport Contact 5 and this was was just perfect

Eerlijk

Had een bestelling gedaan en betaald maar hebben de 2 banden nooit aangekregen en mollige heeft het uitgezocht en zo op Defour gekomen en alles terug gestort dank u daar voor

Voorlopig goed

Banden besteld. Tot nu toe goed. Moeten nog geleverd worden. Prijs ok.

Beste

Kwaliteit

Makkelijk en overzichtelijke site

Moet ze nog ontvangen maar alles liep tot nu toe vlot

Zeer goede pris / kwaliteits verhouding.

Vlotte afhandeling van de bestelling en betaling. Zeer overzichtige site. Gewoon toppie.

Voor de 2de keer banden besteld en alles weer in orde.

Top prijzen, groot aanbod, duidelijke communicatie, prijs/kwaliteit.. de beste

Heb al eerder bij bandenexpert banden besteld, alles verliep naadloos. Kocht er "budget" banden merk Tristar; all season 215 / 60 R 16 , zeer tevreden onder alle aspecten, de website van bandenexpert is ook heel duidelijk over de omschrijving van de banden, de prijzen, de leveringskosten enz.. Alles is duidelijk, overzichtelijk en zonder addertjes onder het gras. De communicatie verloopt ook snel en duidelijk. Gewoon Top.

perfect

vlot websitebezoek

Zeer overzichtelijke ervaring voor een leek.

Ik vind de site zeer overzichtelijk. Voor een leek is het toch handig om te zien waar je moet op letten. Ik ging voor score A voor benzine en score C voor grip. Ook kreeg ik de optie om T75 aan te duiden, waar ik oorspronkelijk geen idee van had waar het voor stond. Ik ben dus zeer content met de vlotte online ervaring, het feit dat ik de banden hier in mijn eigen gemeente kan laten monteren, en de lage prijs. Bovendien kon ik met bijkomende vragen rechtstreeks telefonisch bij de garagist terecht.

hier vind je ten minste wat je zoekt - logisch bandenexpert

Op deze site vonden we banden voor onze oldtimer die je elders niet makkelijk vindt. Ook de prijs is interessant

de goedkoopste en zeer handige website

vlotte afhandeling en snelle service .zeer tevreden over contact montagepunt

Mijn vorige bestelling van vier winterbanden was correct en vlot afgehandeld

Geen poespas, duidelijk en snel bestellen en afrekenen !!

In een paar klik s ben je rond ! ik haat sites waarop de ene na de andere pagina opduikt om vanalles en nog wat in te vullen.

gemakkelijke website, het wijst zichzelf uit.

Zeer vlotte, gemakkelijke website waar je als leek (zoals) ik binnen enkele minuten een overzicht krijgt van de banden die voor jou van toepassing zijn. ook aangenaam dat ze aanbevelingen doen qua merken en types banden! een echte aanrader!

Vlotte service en goede prijs!

Makkelijk de banden gevonden die ik zocht tegen de beste prijs. Blij met de vlotte betaling en servicd. Levering met dpd is ook prima.

Super magnifique

Grote keuze aan top prijzen

Een paar keer banden gekocht bij de BandenExpert, altijd de beste prijs en vlugge levering. Top webshop!!!!!

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen