goed prijzen

tot nu toe correcte service

overzichtelijk assortiment en gunstige prijs

Handig dat alles in één website kan afgehandeld worden. Ook de duidelijke informatie is erg handig. Meerwaarde is ook dat de montage kan gekozen worden via een handig overzicht.

Zalig correct en snel Prijs kwaliteit zeker goed

Voor de tweede keer besteld

Ik heb vorig jaar ook 4 van deze banden besteld Ik werk in het havengebied dis veel slechte asfalt spijtig genoeg daarom twee nieuwe voorhanden nodig en hoop op een zeer spoedige levering ZOALS VORIGE KEER BEDANKT OP VOORHAND!!!!!....groeten Marc

Goede website

Spijtig is er niet de mogelijkheid om je factuurgegevens invullen maar moet je een email apart verzenden

Goede algemene service en prijs

Lay-out en bestelling plaatsen gaat vlot.

Snel en aan een correcte prijs

Aangenaam, makkelijk en prijselijk.

Er is veel keuze in banden, het is een makkelijke manier om banden te kopen en de prijzen vallen goed mee.

geweldig

mijn eerste bestelling gedaan en hier is het goedkoopste, ik heb goede vooruitzichten met jullie.

fantastisch

super goede service en mooie prijzen. super snelle behandeling.

Gemakkelijk en veel keuze

Goeie prijs.

Makkelijke site

Snel besteld. Nu hopen op snelle levering en montage.

Eerste indruk positief

Mijn eerste indruk is alvast positief. Goed overzicht van hun aanbod, vlotte navigatie en dito bestelling. Niks negatiefs aan te merken. En kennelijk de beste prijs in de markt.

gordkoop

het de banden zijn heel goedkoop

Handig

Een handige, snelle en overzichtelijke site waarbij alles voor je geregeld wordt.

Goeie prijs kwaliteit!

Prijzen zijn goed alsook de levering!

Grote keuze

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Een goede keuze, de site is handing. Ik wacht op de levering.

Gemakkelijk

Ik zocht nieuwe banden te kopen. Website is heel toegankelijk, makkelijk te begrijpen en alles direct terug te vinden

Net besteld

De website is zeer gebruiksvriendelijk. De extra service m.b.t. het aanbieden van een monteur, in de buurt is top. Prijzen zijn zeer competitief. Nu afwachten tot ze geleverd worden.

De zoveelste aankoop, altijd op tijd en perfect

Dit is reeds de 4e keer dat ik een bestelling plaats bij bandenexpert en de banden worden steeds op tijd en perfect afgeleverd. Ik beveel ze hartelijk aan.

Makkelijk goede site alles in 1x geregeld

Super makkelijk snel geregeld

Super vlot

Bestelling ging heel vlot en snelle levering! Top!

Snel en goedkoopst

Hele professionele website. Duidelijke uitleg. Eerlijke prijzen. Gemak bij her kiezen van een garage.

perfecte afhandeling

Heb al verschillende bestellingen gedaan. Steeds correct afgehandeld, nooit een probleem gehad. Mij zien ze nog.

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen