goede prijs, gemakkelijk te bestellen en plaatsing in de buurt

De bestelling verliep vlot, er zijn partners in de buurt voor de plaatsing.

Gemakkelijke bestelling

Veel keuze!

gemakkelijk en goed overzicht van de keuzes

alles op 1 plaats , kiezen , bestellen en montageplaats voor je zoeken , snel en gemakkelijk

Goede uitleg!

Fijn dat aanbieden en duidelijkheid/uitleg betreffende banden samengaan met onmiddellijk vastleggen van de montage! Super!!

Goedkoop, gemakkelijk en transparant

Prijs per band is ALTIJD voordeliger dan in een bandencentrale. Dit is de 3de keer dat ik een bestelling plaats en ben tot nu toe zeer tevreden met de manier waarop alles wordt afgehandeld.

Topsite

Bandenexpert is de beste site voor uw banden. De meest duidelijk gepresenteerde site met de grootste keuze en de beste kwaliteit prijs. Chapeau!

Snel gekozen

Mijn zoektocht naar 4 geschikte banden werd bij bandenexpert.be snel ingelost. Voldoende en goede informatie op de site om bij je keuze te helpen.

Super service

Zeer snelle en goede service/levering! Top verkoper!

uitstekende service

prijs/kwaliteit het beste

Nog geen ervaring

Nog geen ervaring.

Gemakkelijke overzichtelijke duidelijke autobanden webshop !

Gemakkelijke overzichtelijke duidelijke webshop met laag geprijsde autobanden alle merken.

positief

snelle en vlotte afhandeling, duidelijke site. goede prijs

User friendly site, in één klik heb je volledige gamma aan banden bij bestelling kan je eenvoudig montage center kiezen en gemakkelijke betaling

Top banden, al veel besteld!

Altijd zeer goede kwaliteit banden en goede ligging op de baan. Remkwaliteit top! Weinig hoorbaar en snelle service!

Gemakkelijk en goedkoop

Een goede ervaring de besteling ging vlot

De goedkoopste

Een tijdje gezocht naar een nieuw setje banden voor mijn wagen. Bandenexpert is de goedkoopste met tevens goeie partners om banden te monteren.

Ik ben erg tevreden van deze site

de beste op het net

de beste prijs en zeer gemakkelijk om je banden en montagepartner te kiezen.

super service degelijke prijs kwaliteit

snel geleverd juiste maat geleverd vriendelijke chaufeur

Snel en makkelijk te bestellen!

Ik moest snel een set banden hebben dus zocht ik voor de juiste bandenmaat. Kwam op deze site en zag hoe goedkoop en snel hij geleverd werdt. Dus besloot ik mijn banden hier te bestellen en werden binnen 2 werkdagen geleverd aan de deur volledig GRATIS!!

Goede ervaring met voorgaande bestelling

Snelle en correcte levering

goedkoopste en makelijke overzichtelijke website

super snel mijn bad gevonden veel keuzen en heel duidelijk !!

Goede overzichtelijke site

Tot nu toe zeer goed, nog wachten op de levering nu...

Heel makkelijk vergelijken

vergelijken was enorm gemakkelijk waardoor ik snel de juiste band voor mijn wagen kon kiezen, tegen een juiste prijs!

Bestelling ging vlot

Zeer duidelijke website, gemakkelijk de banden te vinden die men zoekt met tevens goede raad wat betreft de montage. Uitstekend!

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen