Good service

Just saw the right size of tyre for my vehicle, affordable prizes, quick delivery, many possible online payment methods, easy to follow steps and order. Excellent service

Is niet mijn eerste bestelling - zo als altijd al duidelijke site...eenvoudig om een keuze te maken...

zeer goed

simpel bestellen en betalen ook, en zou heel snel gaan geleverd worden Prima

eerste

prijs en kwaliteit goede service en levering

Alles in 1 keer geregeld aan super prijs, prima

Alles in 1 keer geregeld aan super prijs, prima

Hopelijk goed...is mijn eerste keer :-)

Vlotte manier van betaling en opzoekingswerk...toppie!

Een duidelijke site

Bij vele sites kom je wel ergens in de problemen. Dat geeft geen vertrouwen en haak ik op af. Hier was alles simpel... duidelijk dus. Gr Stefan

Makkelijk zoeken, veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader!

Goede website, ja kan makkelijk zoeken en je hebt de beste prijs garantie !

Mooie vergelijkingen van banden naast elkaar!

Na mijn aankoop van men eigen wagen zoek ik de ideale banden voor men wagen voor de juiste omstandigheden. Vanwege de beperkte kennis van banden is de vergelijking van banden een handige tool om meer inzicht te krijgen hoe elke band gemaakt is en voor welke omstandigheden het geschikt is. Na intensief zoeken en vergelijken heb ik de juiste winterbanden besteld om deze te gebruiken voor men reis in Zwitserland. Na deze winter zullen de zomerbanden ook volgen op deze website.

Gemakkelijk en goedkoop

Rap geleverd en plaatsing perfect uitgevoerd

bestel graag bij een betrouwbare dealer

heel vlotte website ,erkende dealer.

simple,easy, clear....

It was easy to buy a set of tires. All clear and not complicated. I liked very much that the site provides the tires mounting service with the choice or couple partners.

prima en duidelijke site

goedkope banden gevonden incl. montage vlakbij alles heel duidelijk en je weet onmiddellijk je totaal bedrag, geen extra zorgen om nog iemand te vinden om te monteren.... top

snel en de juiste prijs

overzichtelijke website, snel bestellen tegen de juiste prijs.

Snel en gemakkelijk bestellen aan een eerlijke prijs.

Wist op voorhand welk merk en soort band ik wilde. Heb dit op internet ingetikt en vond deze hier voor een eerlijke prijs. Bestelling duurde 2 min en de banden waren onderweg.

pas encore d'expérience

en attente de pouvoir évaluer

Top service , vlotte bestelling mogelijk en de beste prijzen.

Snel en goedkoop je banden bestellen voor je wagen ....

Veel keuzes en een overzichtelijke webshop

Heel makkelijk te gebruiken webshop die ik graag gebruik, ik heb meerdere keren banden gekocht en geen problemen gehad, top service!

de beste en goedkoopste keuze

goedkoopste en snelle levering

Eerlijke prijs, snelle levering.

Overzichtelijke en gemakkelijke website waarmee snel het gezochte wordt gevonden. Alles met een degelijke, verstaanbare uitleg.

Vlotte aankoop en uitgebreide stock

Banden gekocht in enkele minuten en mooi een partner in de buurt voor montage gekregen. Gewenste band was elders niet meer verkrijgbaar.

Ok

Snel, prijsgunstig, goed

Ik bestel hier omdat ze een snelle levering hebben en goede prijzen. Ook duidelijke site, alles bij in prijs inbegrepen is mijn grootste pluspunt. Bij andere aanbieders lijken de banden goedkoper, maar Komt achteraf nog verzendkosten en milieubijdrage bij. Hier dus alles incl, wat ik echt een eerlijke en correcte manier vind. Top!!

Gemakkelijk bestellen

Goedkope splinternieuwe winterbanden met goede prijs kwaliteit verhouding en garage in de buurt makkelijk te vinden! Mvg.Erik Van Loon

Service, kwaliteit + prijzen zijn top

Zeer goede service en correcte prijzen!

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen