Exelent eenvoudig en goedkoop

zeer eenvoudige website overzichtelijk en makkelijk alle gegevens over de betreffende band zijn gemakkelijk te vinden en ook goed aangegeven ,alle stappen die je moet volgen om te bestellen zijn ook zeer simpel , waardoor het alles ook vergemakkelijkt om een bestelling te plaatsen ! groetjes William

Snel efficiënt en makkelijk

Bedankt voor de snelle en professionele service! Top!

Super tevreden gewoon

Ik bestel nu weer voor de 2x in 2 jaar zo een goede kwaliteit en goedkoopste aankoop prijzen Ik ben dik tevreden

veilig op weg met banden van bandenexpert.be

Ik heb reeds verschillende websites en garages gecontacteerd maar telkens bleef ik op mijn honger zitten over de exacte kwaliteiten en/of minpunten van een autoband. Want de aankoop ervan dient doordacht te gebeuren gezien de rubbers een grote impact hebben op veiligheid, geluid, slijtage, ecologie. En toen kwam ik uit bij jullie website en vond ik alle info die ik nodig had: prachtig. Bedankt voor de erg duidelijke website. Doe zo verder !! Groeten, Rudi

Aanrader

Gunstige prijzen, een aanrader!

altijd correct

nooit probleem gehad toch even een ander geprobeert en was niet tevreden over de levering haden 2xopgezonden en op een ander plaats geleverd en ik moest bezwaar indienen voor hun fout niet koreckt vind ik

Topservice en vlot

Snel geleverd in bandencentrale naar keuze, topprijzen.

Perfect.

Duidelijke en overzichtelijke website. Breed gamma aan banden, aan erg scherpe prijzen. Keuze van monteerders met montageprijzen zijn duidelijk aangegeven.

perfect

Goedkoper en snel geleverd en je hebt de keuze waar je ze wil demonteren

Makkelijk en betrouwbaar

Het zoeken achter de juiste banden en het vinden van informatie over de specificaties is zeer makkelijk. Een ruim aanbod. Mijn volgende banden zullen hier ook besteld worden!

Overzichtelijk en rap gevonden wat ik nodig heb

Top site niet gebonden aan eerst account te maken en toch voordelen tot nu toe kan ik niet meer verwachten

Top service en steeds optijd

Zeer goede prijs en kwaliteit

Snel en makkelijk

Banden zijn nog niet geleverd, dus ik kan hier enkel het bestelproces evalueren. Misschien pas om een beoordeling vragen na de levering?? Een tevredenheid score van de gekozen monteur vermelden op de website zou voor mij wel een meerwaarde zijn!

eenvoudige en snelle manier van bestellen en samenwerking voor montage in eigen omgeving

Vlotte bestelling, snelle werking en goede samenwerking voor montage in eigen omgeving

Super gemakkelijk met zeer aantrekkelijke prijs

Duidelijke website Zeer aantrekkelijke prijs

Zeer goed!

Zeer betrouwbare website! Top kwaliteit!

goede dienst

Weinig woorden aan vuil te maken was super goed gelopen en tevreden

Vlotte contact

Goede prijs en redelijke leveringstermijn.

Ruime keuze, makkelijke website, snelle levering >> TOP !!!!

Ik bestel regelmatig en ik vind altijd wat ik nodig heb. Snelle verwerking via de website alsook korte levertijd. Zeer tevreden..

superprijzen!

vlot en correcte levering.

Bestel al jaren mijn banden bij jullie. Super prijzen en service

Degelijke banden voor een degelijke prijs

Ben erg tevreden over de fulda banden

Uitmuntend!

Na een onduidelijkheid een mailtje gestuurd en op zeer korte tijd een duidelijk antwoord!

perfecte en vlotte afwerking van de bestelling.

vlotte afhandeling van de bestelling.

Banden nog even afwachten maar bestelling bij deze website verloopt zeer professioneel en prijzen zijn top

Lange Lozanastraat 142

2018 Antwerpen